Inspiration: Tre oplevelser til din bucketlist

Inspiration: Tre oplevelser til din bucketlist

17. jan 2020

Dette indhold er sponsoreret


Det gode vejr er ved at indtræffe sig, og det betyder, at vi snart skal ud i det fri. Uagtet af den danske sommer, har du en masse muligheder for at komme ud og mærke, at du er i live. Og netop det kan du med den famøse bucketlist, hvorpå du får alle de oplevelser, som du går og drømmer om, ned på papir. Hvis der er tyndet ud for ideer til, hvad du skal beskæftige dig med denne sommer, så kommer her tre gode ideer, som du kan få streget af din bucketlist inden sommeren er ovre. 

Ferie i Toscana

Har du nogensinde drømt om at tilbringe en autentisk ferie i nogle af Italiens smukkeste regioner? At kunne rive en uge ud af kalenderen og tilbringe den i Toscanas vindistrikter i den Norditalienske provins? Så har vi bestemt løsningen for dig her. Udover smukke ferieboliger Toscana Vacanze kan du erhverve dig utrolig erfaren og kompetent vejledning fra danske kendere. Gennem Toscana Vacanze kan du tilegne dig præcis det feriehus, som du går og drømmer om. Om det er en privat villa eller et hus ved en autentisk vingård, skal stå dig frit for. Hvis kultur -og naturoplevelser gør noget for dig, bør denne destination bestemt være på din bucketlist. Du har mulighed for at gå på opdagelse i byerne Firenze, Siena, Lucca og Pisa. Fælles for alle er, at de kan stå på mål for flot arkitektur, natur og så har de madoplevelser, som du bare ikke må gå glip af.  

Luftballon

Måske har du ikke tænkt, at luftballoner var en mulighed i dansk luftrum. Men så lad os være dem, som oplyser dig. For det kan du nemlig sagtens. Gennem Detglemmerdualdrig.dk kan du netop sikre dig en tur, hvor du får lov til at se Danmark, og dens flotte natur, fra fugleperspektiv. Og vi kan garantere, at når du kommer tilbage på arbejde eller i skole og skal fortælle, hvad du har lavet hen over sommeren, så har du en af de bedre historier. For en tur med luftballon er en uforglemmelig oplevelse, som altid vil have plads blandt minderne, og det er noget, som du kan tænke tilbage på mange år ud i fremtiden. Prisen per person ligger omkring de 2.500 kr., og du er ikke nødsaget til at køre tværs over Danmark, da du har mulighed for at stige til vejrs i det meste af landet.

Bridgewalking

Godt nok står det på engelsk, men det er ganske dansk. Bridgewalking er et fænomen, som gennem oversættelsen indikerer det at gå øverst på en bro. Og med rette er broen Den Gamle Lillebæltsbro, som forbinder Fredericia og Middelfart. Broen som forener Jylland og Fyn sætter rammen for en smuk vandring, som både egner sig til store og små. Hvis ikke den smukke udsigt gør det for dig, kan de være at broens højde kan give et sug i maven. Turene kan rumme helt op til 20 personer. Derfor kan du med rette samle hele familien, så du har nogle at dele oplevelsen med. 



Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Annonce