Indret dit soveværelse med den perfekte kontinentalsen...

Indret dit soveværelse med den perfekte kontinentalsen...

29. jul

Der er ikke noget mere lækkert, når man er træt at lægge sig i sin seng. Så gør det jo ikke noget, at sengen har den optimale komfort, for at opnå den bedste nattesøvn.

Hvorfor vælge en kontinentalseng

Designmæssigt er det en elegant og tidløs seng. Dertil fremstillet i en udsøgt komfort, for at give dig den bedste sengeoplevelse. At ligge godt og behageligt er væsentligt for en givende nattesøvn.

Kontinentalsengen er bygget op omkring 3 madrasser, som består af en madrasbund, en springmadras samt en topmadras. Dette fordrer, at her får du en lækker, komfortabel og elegant seng for dine penge kontinentalseng.


En drømmeseng som også vægter det æstetiske udtryk

Kontinentalsengen findes i skønne farver, som passer ind i de fleste hjem. Dertil er det en smuk seng, som tager sig godt ud i sin bolig, hvis du også lægger vægt på det æstetiske udtryk. Sengen kan ligeledes gøres lækker med skønne puder, dyner, sengebetræk og -tæppe. Man kan sagtens også have sengen stående uredt, for der kan være dage, hvor man ikke lige når at rede seng. Her kan udluftning gavne udtrykket, for der er også mennesker, som sætter pris på, at man godt må se, at her bor en ganske almindelig familie. Til tider med en hektisk hverdag.


Senge bør ses som en langvarig investering

Der er forskel på kvalitet, når man vælger en seng. En god med komforten i højsæde koster selvfølgelig noget mere. Men til gengæld er der også kræset for kroppens helse. At ligge godt, hvor man mærker at ens ryg og krop får den hvile, den behøver, har stor indflydelse på ens søvn. At blive vækket mange gange forringer ens nattesøvn, for det er væsentligt, at man får udbytte af den dybe søvn, som gør en godt på mange måder. Det være sig også psykisk. At føle sig veludhvilet gør, at man kan mestre mere i hverdagen og ligeledes føles ens humør oftest bedre.


Dækket af en pris- og komfortgaranti

Med en pris- og komfortgaranti sikrer man sit sengekøb, når man køber en kontinentalseng. Det er fordelagtigt som kunde, idet at føler man ikke at ens indkøbte madrasser lever op til ens forventninger, har man mulighed for at få dem udskiftet for et lille beløb. Ligeledes at få difference tilbage på sit køb, hvis man ser sin seng til en lavere pris. 


Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


x