Hvad kan du lave derhjemme under corona?

Hvad kan du lave derhjemme under corona?

29. jun 2020

Mange af os er grundet pandemien tvunget til at være mere derhjemme. I starten var det måske for nogle rart at koble lidt af og have mere tid til at pleje hjemmet. Nu er der gået noget tid, og måske begynder nogle at savne nye ting at bruge tiden på derhjemme. Her er nogle ting, du kan få tiden til at gå med.

Ryk rundt på møblerne

Lav en hjemmemakeover. Det kan være, at du vil investere i nogle nye møbler eller pyntegenstande til hjemmet. Dette kan dog komme til at koste mange penge. En anden idé er derfor at prøve at rykke rundt på tingene. Du har sikkert været meget i dit hjem og set på dine ting i mange timer. Prøv noget nyt ved at ommøblere. Dette er en billig og sjov måde at pifte rummene op derhjemme. Du kan bruge hjemmetiden til at eksperimentere med de forskellige møblers placering.

Find noget ny underholdning på computeren

Måske er du allerede en spilnørd, men måske er du bare vant til at bruge din computer på at browse og streame. Prøv at undersøge, hvilke computerspil, der ligger til download på nettet. Der findes en verden af spil, der er sjove for voksne, og som man kan få mange hyggelige timer til at gå med. Hvis du er til sport, kan du, udover at spille computerspil, prøve at bette på nettet. Mange steder får man en opstartsbonus første gang man spiller. Det kan man for eksempel få ved leovegas sport bonus.

Sortér i dit tøj

Det er altid en god idé løbende at sortere ud i sit tøj. Hvad skal gemmes, hvad skal ud, hvad skal eventuelt sælges eller doneres? Det er ofte et omstændigt og lidt irriterende projekt, så udnyt din ekstra tid derhjemme og få det ordnet. Du ville takke dig selv senere. Sæt en spændende podcast eller noget god musik på imens og gør det hyggeligt for dig selv at ordne klædeskabet. Du kan også aftale en præmie med dig selv, når du er færdig, for eksempel i form af et nyt, flot stykke tøj til det nyorganiserede skab.

Prøv noget kreativt

Hvis du er en person, der ikke er vant til at være kreativ, er dette en god mulighed for at være det. Udnyt den ekstra tid til at prøve noget nyt. Det kan være, du har lyst til at prøve at male. Du kan også prøve at strikke eller hækle. Hvis du kan lide at synge, kan du øve dig i det ved at finde en masse karaokevideoer på nettet. Hvis du har overskuddet, kan du måske endda prøve at lære at spille på et instrument. Der findes også mange guidevideoer til dette på nettet.


Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Annonce