Her er alt, du skal vide om et Monier tag

Her er alt, du skal vide om et Monier tag

29. jul

Dette indhold er sponsoreret

Hvornår skal det gamle tag udskiftes til et nyt, eller kan det nøjes med en tagrenovering? Oftest skal et tag have en tagrenovering, når taget er utæt. Dertil skal man finde et nyt tag, som kan passe til resten af huset. Arkitektonisk bør man være forsigtig med at ændre på husets oprindelige udseende, når man vælger et nyt tag i en stil, som kan være fremmed for huset. Et tag er med til at give huset både personlighed og karakter. Det holder varmen inde og regnvandet ude. Selvom et tag er funktionelt, så behøver det ikke at være kedeligt. Man kan benytte sig af Monier tagsten til at give sit hus personlighed.

Det populære valg

Hvis man vælger at få en tagløsning fra Monier, så kan man være sikker på at få et meget stærkt, holdbart og smukt tag, som både er udviklet og tilpasset til det danske klima. Derudover så er der op til 30 års garanti, hvilket er en forsikring om, at man trygt kan vælge Monier tagsten, som sin nye udbyder. Det er et populært valg at benytte Monier, når man skal have nyt tag, da taglæggerne synes, at det er skønne materialer at arbejde med. Derudover giver det også et æstetisk smukt udtryk til ens hus. På den måde får man et resultat, som man både kan være stolt af og være glad for de næste mange år.

Når man skal vælge nyt tag, så skal man overveje, om man foretrækker tagsten i beton eller i tegl. Teglsten er ekstremt holdbare og giver et smukt udseende, når de ældes. Til gengæld er det en af de dyrere løsninger. Ønsker man et billigere alternativ, så kan man med fordel overveje at benytte sig af tagsten i beton. Beton giver én muligheden for at få tagsten i mange forskellige former og farver. Derudover kan betontagsten også fremstilles mere ensartet end andre typer af tagsten.

Hvad koster et Moniertag?

Der er meget stor forskel på, hvad et Monier-tag vil komme til at koste. Det afhænger nemlig af, hvad tilstanden er inden, at man enten lægger nyt tag eller laver en tagrenovering. Derudover handler det også om, hvor mange tagsten man skal bruge til sit tag. Derfor kan man med fordel få en taglægger ud og kigge på ens tag, hvorefter man kan få rådgivning om løsninger, men også en idé om, hvilken pris der vil passe til ens tag. Man kan også hos Dansk Tagkompagni selv undersøge prisen på et nyt tag. Man kan nemlig benytte sig af deres tagberegner inde på deres hjemmeside.


Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


x