Grøn strøm til dig og din bolig

Grøn strøm til dig og din bolig

16. maj 2019
El og strøm er noget, som de fleste boligejere synes er svært at finde rundt i. Det er for de fleste både kedeligt og kompliceret, fordi det er lidt flyvsk og uklart, hvad der er hvad, og ikke mindst hvad der er bedst at gøre, når man skal vælge strøm og udbyder af det. Blue Energy er en dansk virksomhed, som har til formål at gøre det nemmere for både forbrugere og virksomheder at forstå, hvad grøn energi er, og hvor nemt det er at investere i fremfor for eksempel kul eller gas. Hos dem kan du få grøn og klimavenlig strøm til både dig og din bolig, og så er det endda nemt at forstå, da de gør det kort og kontant og uden skjulte oplysninger. 

Små tiltag gør en stor forskel
Måske synes du som mange andre også, at det kan være svært at se og forstå, hvad dine små tiltag og ændringer i hverdagen kan gøre af forskel. Strøm og el er noget af det, der fylder meget i klimadebatten og snakken om, at både private og virksomheder skal omstille sig til at være mere bæredygtige og grønne. Selvom det, at du vælger grøn strøm fremfor andre former, kan virke som et lille tiltag for dig, skal du ikke være i tvivl om, at det gør en forskel i det store hele, hvis bare der er mange nok, der gør det. Det er ikke kun dit valg af, hvor din strøm skal komme fra, der kan gøre dig mere grøn i din hverdag. Der er et hav af tiltag, du kan give dig i kast med, og nogle kræver mere end andre. Fælles for alle grønne tiltag og mere klimavenlige valg er, at de alle bidrager til en positiv udvikling. 

Indret dig med brugt 
Hvis du vil gøre mere end blot at købe og investere i grøn og bæredygtig strøm, kan du for eksempel også vælge at købe færre nyproducerede møbler, når du skal indrette din bolig. Du kan i stedet gå på jagt i genbrugsbutikker eller på nettet, hvor både private og virksomheder sælger brugte møbler. Det er uden tvivl mere bæredygtigt og grønt end at købe nye ting og møbler. Strøm er meget usynligt, og du kan ikke se, om det er grøn og klimavenlig strøm, der kommer ud af dine stikkontakter eller ej. Derfor kan det være meget rart at gøre nogle tiltag, som er mere synlige, og hvor du bliver glad, når du kigger på det og det grønne valg, du bevidst har taget. Det kan du gøre med både møbler, nips og ikke mindst tøj, som du alt sammen kan finde brugt, men også nyt som blot er produceret klimavenligt. Du skal finde ud af, hvilke tiltag, du har lyst til at kaste dig ud i, men der er ingen tvivl om, at uanset hvad du gør, er det et skridt i den helt rigtige retning. Når du gør ting for at være mere bæredygtig, vil det også smitte af på andre, hvorfor flere og flere vil gøre det samme. 

Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Annonce