Grib stilen med de nyeste mode- og boligtrends

Grib stilen med de nyeste mode- og boligtrends

23. aug 2020

Dette indhold er sponsoreret


Du kender sikkert følelsen af, at du har lyst til fornyelse. Der skal ske noget nyt, og det må gerne både være i indretningen af dit hjem og i dit personlige udtryk. Det kan være her, du får lyst til at rive vægge ned i din bolig, eller måske får du endda lyst til at klippe dit hår i en kort og dramatisk frisure. Følelsen af forandring er så gennemgribende, at den kan give dig et helt sug i maven, og det er helt normalt. Det, du dog bør vide, er, at der ofte ikke skal mere til at forandre din egen personlige stil eller stilen i dit hjem end nogle få men stilsikre udskiftninger i din garderobe og i din indretning. Forandring behøver slet ikke at involvere hammer eller saks, for herunder kan du gribe lidt af tidens hotteste trends på markedet.


Sæt nyt præg på dit look

Når du gribes af den velkendte følelse af lyst til forandring, er det mest nærliggende at overveje, om du ikke har gået i de gamle jeans lidt for længe, eller om du måske fortjener en ny og flot kjole. Et af de populære tøjmærker i de danske modebutikker lige nu er blandt andre Neo Noir dametøj, der med sit stilsikre udtryk formår at levere klassiske kjoler, bukser, skjorter og bluser med et feminint og meget moderne præg. Der er tænkt over hver mindste detalje i deres design, og du vil med sikkerhed kunne finde det snit, der passer til dig. En flot hverdagskjole eller en silkeskjorte i en farve, du normalt ikke ville vælge til dit outfit er sandsynligvis nok til, at dine venner og bekendte vil bemærke en forandring.


Pust liv i din boligindretning

Har du givet dig selv fornøjelsen af at udforske det spændende univers inden for HAY boligtilbehør? Ellers er tiden inde til at gå på opdagelsen i det danske design, der leger med farver og formsprog. Særligt hvis du ønsker at skabe forandring i indretningen i dit eget hjem, for så skal du endelig ikke være bange for at flytte rundt på møblerne og inddrage nogle nye og anderledes stilarter i din eksisterende indretning. I indretningen gælder også det gamle ordsprog; hvo intet vover, intet vinder, og det betyder, at du skal prøve at frigøre dig fra tanken om, at det er forbudt at mikse og matche nye og gamle stilarter. Du vil måske endda finde ud af, at kombination mellem den vovede indretningsgenstand og kommoden fra din oldemors tid supplerer hinanden ualmindeligt godt. Ét er sikkert; forandring fryder.   


Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Annonce