Gør dit køkken lidt federe

Gør dit køkken lidt federe

26. jan

Vi bruger mange timer i vores køkken, og det er derfor fedt at have et køkken der bare fungerer, og som du synes passer til dine behov og til din livsstil. Nogle løsninger kan have virket gode dengang køkkenet blev sat op, men kan pludselig være mere til besvær end til gavn. Der er også kommet mange nye fede muligheder når det kommer til køkkener, som måske ikke var tilgængelige, dengang dit køkken blev sat op, men som ville gøre dagligdagen lettere eller måske bare dit køkken lidt federe. Nogle gange skal der bare nogle få justeringer til for at du kan få et rigtig fedt køkken. For gode idéer til fede justeringer kan du læse med her. Trænger du bare til noget helt nyt, kan du også se alle Nettoline køkkenforhandlere og se om du kan finde dit drømmekøkken der. 

Lækker emhætte 

Emhætter er ofte sådan nogle store skrumler, som hænger og fylder over komfuret. De er sjældent super kønne at se på, og optager ofte bare en masse unødig plads. Heldigvis er der kommet den perfekte løsning til en emhætte som hverken fylder eller er træls at se på. Er du træt af dine emhætte kan du simpelthen få sat en ny smart en direkte ned i din bordplade. Den suger effektivt alt mados til sig, og bliver en meget mere naturlig del af dit køkken, i forhold til en normal emhætte. Der findes flere forskellige slags, og du kan endda også få kogeplader hvor emhætten allerede er monteret i midten. Det er altså bare med at finde lige den emhætte som du synes passer bedst til dit køkken. 

All in one vandhane 

Hvor meget federe kan en vandhane lige gøre dit køkken? Faktisk en del federe, hvis du spørger os. Du kan nemlig få nogle super smarte vandhaner, som klarer alle de ønsker du skulle have til dit vand. Er du til den mest simple af de fede vandhaner, kan du få en som udover varmt og koldt brugsvand også kan give dig kogende vand. Med sådan en vandhane har du lynhurtigt kogt vand til en kop te, vand klar til at koge ris og pasta, eller til at skolde ting i vasken. Skal det være endnu federe, kan du også få en vandhane som også kan lave vand med brus. Så har du altså virkelig alle muligheder, og er klar til at efterkomme alles vandbehov. Vand med brus er perfekt til når du er ved at gå død i at drikke rent vand. Du kan eventuelt blande det med saft, så du kan tilføre lidt smag til det. Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


x