Gør dit drømmehus til virkelighed

Gør dit drømmehus til virkelighed

28. aug 2018

Det kan være en virkelig lang og tidskrævende proces at lede efter sit drømmehus. Det er nemlig sjældent at husene lever op til alle dine krav, og derfor ender man ofte med at gå på kompromis på den ene eller anden måde. I stedet for at gå på kompromis, så bør du overveje at få bygget dit eget drømmehus. Det er oftest billigere at få bygget sit eget hus helt fra bunden end at påbegynde de helt store renoveringsprojekter.

Drop renovering og riv huset ned

Du har fundet din drømmegrund, men huset lever ikke om til at alle de krav og forventninger, du har til dit fremtidige drømmehus. Huset skriger af store og uoverskuelige renoveringsprojekter, som oftest kan gå hen og blive en dyr fornøjelse.

I mange tilfælde kan det bedre betale sig at rive hele huset ned og bygge et nyt frem for at renovere store dele af huset. Der er mange gode argumenter for, at det kan blive billigere for dig at rive huset ned og bygge et nyt.

Renoveringspriserne svare oftest til det samme beløb, som det koster at rive huset ned og bygget et nyt. Desuden vil nyere huse også have en bedre energieffektivitet, hvilket betyder, at driftsudgifterne også vil være lavere hos et helt nyt hus. Det vil sige, at nyere huse har en bedre energimærkning, og det giver en vis garanti for, at de forventede energiomkostninger ikke overskrides.

Lad professionelle stå for nedrivningen

Det anbefales ikke, at man selv kaster sig ud i et nedrivningsprojekt, da det kræver korrekte maskiner og specialistviden, som kun professionelle kan levere. Derudover bør du heller ikke udsætte dig selv for en udnødvendig risiko med henblik på skader, da det kan have økonomiske konsekvenser. Det er nemlig de færreste personer, der har tegnet en forsikring, som dækker byggeri.

Det er også vigtigt at pointere, at du bør indhente flere tilbud fra forskellige nedrivningsfirmaer, da du kan sammenligne deres priser og få fat i den bedste løsning.

Din nedrivningspris afhænger af flere parametre

Det er svært at svare på, hvad prisen på dit nedrivningsprojekt kommer til at koste. Det afhænger nemlig af flere forskellige parametre. Prisen afhænger selvfølgelig af husets størrelse, men det afhænger også af:

  • ·         Husets materialer
  • ·         Geografisk placering
  • ·         Antal etager
  • ·         Nedrivningsfirmaets adgangsforhold til adressen

Det er dyrere at rive et hus ned med klinker og gulvvarme, da det er svært for nedrivningsfirmaet at sortere. Huse på Sjælland har en dyrere nedrivningspris end huse i Jylland. Omfanget af nedrivningen er også mere krævende hos et hus med flere etager eller en kælder, hvilket også har betydning for den samlede pris. Adgangsforholdene til adressen er også betydelige for prisen, da materialer skal bortskaffes.

Du bør også forhøre dig hos nedrivningsfirmaerne med hensyn til bortskaffelse af affaldet, da denne ydelse ikke altid er inkluderet i prisen. J-jensen er et professionelt nedrivningsfirma, som bl.a. kan hjælpe dig med nedrivning af huset på din grund. Du kan evt. kontakte dem for at få en uforpligtende tilbud på dit nedrivningsprojekt. 

Få bygge dit drømmehus

Der er flere udbydere, der kan hjælpe dig med at få bygget præcis det hus, som du går og drømmer om. Hvis du ikke har fået alle ideer på plads endnu, så kan de fleste udbydere også være behjælpelige med at give jer nye ideer og inspiration til husets forskellige rum samt indretning.

Gør dig dog en masse overvejelse inden du kontakter de forskellige byggerådgivere. Du kan bl.a. gøre dig en masse tanker vedrørende antal værelser og toiletter, køkken-alrum, stue, plads til et hobbyrum eller en ekstra etage, så der er plads til hele familien. 


Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Annonce