Gør din lejebolig i København mere attraktiv

Gør din lejebolig i København mere attraktiv

26. jul

Dette indhold er sponsoreret


Hvem ønsker ikke at ens bolig fremstår pæn, ren og nydelig? Ens boligs førstehåndsindtryk er enormt vigtigt for potentielle lejere, købere, eller bare for de gæster man får på besøg. Førstehåndsindtrykket er nemlig det, der er med til at danne et helhedsindtryk af boligen og dermed hele ens opfattelse af den. I og med at facaden med mere, er det første man møder, er det netop dette, der danner det hurtige førstehåndsindtryk, og derfor også dette, vi giver tips til at holde ved lige, så boligen kan tage sig så godt ud som muligt og imponere både gæster, men eventuelt også potentielle lejere eller købere.

Have

Forhaven er det først man støder på på boligens grund, og den skal derfor af gode grunde altid fremstå pæn og veltrimmet. Man kan heldigvis hyre sig til havehjælp, men hvis dette ikke er en mulighed, kan man også gøre det nemt for sig selv ved at etablere en mere eller mindre vedligeholdelsesfri forhave. Den vedligeholdelsesfri have skabes ved at vælge planter der trives på stedet, og som ikke kræver den store pleje.

Facade

Facaden betragtes ofte som husets ansigt, og er derfor også enormt vigtig at pleje. Det er faktisk vigtigt at tjekke facadens stand jævnligt, da det er bedst at fange skaderne i opløbet. Ved at holde jævnligt øje med facaden kan man undgå et stort stykke arbejde og blot lappe lidt hist og her engang imellem. En god ide til at holde facaden pæn og nydelig er også at give det en facaderens, så den ser ud som ny igen.

Tag

Taget og tagrendens stand er også afgørende for husets velbefindende, og hvordan det tager sig ud. Også her er det vigtigt at tjekke jævnligt, så man kan undgå eventuelle fugtskader på grund af beskadiget tag eller tagrende. Det er selvfølgelig også vigtigt med en rens af både tag og tagrender i ny og næ, og det er heldigvis noget man kan få dygtige folk til at udføre overalt i landet. Det er blandt andet muligt at bestille rensning af tagrender i København og Nordsjælland med mere ved hjælp af dette link.


Førstehåndsindtrykket af din bolig dannes altså ud fra de første tre ting man møder; nemlig haven, facaden og taget. Så for at danne det bedste førstehåndsindtryk skal du blot sørge for disse tre ting er intakte og står og fremstår nydelige.


Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


x