Gør din bolig mere attraktiv og øg værdien

Gør din bolig mere attraktiv og øg værdien

6. apr

Dette indhold er sponsoreret


Der er mange grunde til at øge din boligs værdi. Det kan være lånet skal omlægges eller der skal tages et nyt lån, og derved skal man kende boligens nuværende værdi og pris. Det kan også være fordi, at man skal starte på et nyt kapitel og dermed er nød til at flytte ud og man derfor gerne vil have så meget for boligen, som overhovedet muligt. Uanset hvad, vil man i denne artikel kunne læse om hvordan man kan øge boligens værdi ved tre gode råd. 


Fliser, facader og tabte kæber 

En af de steder, hvor det er allernemmest at imponere og øge prisen på din bolig er ved at gøre facaden og fliserne så inviterende som overhovedet muligt. Det kan dog virke som en uoverskuelig proces, da det er besværligt at gøre fliser og facade rent til perfektion. Her er der heldigvis servicer og virksomheder, som kan gøre det for dig. For at se pris på facade rens kan man følge linket, hvor det også er muligt at læse om andre fordele ved netop facade og fliserens. 


Samtidig er det fede en god facaderens at ansigtet man kan se over hækken hos naboen ofte er lig med en tabt kæbe, da de bliver misundelige over den flotte facade. Vinduer, varme og døre - det er steder hvor man kan hente mange penge ind 

Ved at udskifte vinduer, døre og varmekilde til noget mere energivenlig vil man kunne øge prisen på ens bolig markant. Dette er dog også en dyr investering, da disse sjældent er billige opgraderinger, men hvis man har tænkt sig at blive boende i sit hjem, vil man kunne drage fordelen af en billigere energi- og varmeregning efter renoveringen. Samtidig kan man indhente et energitilskud ved disse renoveringer. 


Udskifter man sine vinduer, døre eller varmekilde til en bedre energiklasse vil man kunne øge boligens pris markant. 


Gode billeder gør alt 

Det sidste råd vil måske kun indirekte kunne øge boligens værdi, men gode billeder af boligen vil være med til at prisen og enighed mellem sælger og køber kan blive mødt. Det skyldes, at gode billeder er med til at drage køber ind og skabe gode tanker i hovedet på dem. Derfor er det vigtigt, at man hyrer en professionel til at tage billederne, og man har lyttet til det første råd om at få renset facade, så alt står skarpt. Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


NicoLarsen
NicoLarsen (Kommerciel blogger)
Oprettet 27. apr
NicoLarsen
NicoLarsen (Kommerciel blogger)
Oprettet 27. apr
x