Gør det nemmere at bruge mobilen i dit hjem

Gør det nemmere at bruge mobilen i dit hjem

3. apr 2018

Hvert medlem af familien har en mobiltelefon. Med det rette mobiltilbehør kan man indrette hjemmet, så mobilerne kan bruges til fulde uden problemer.


Det kan være svært at forstille sig et hjem uden smartphones. Det er endda blevet sådan, at stort set alle medlemmer af familien har en smartphone. Det gælder både de ældre og de helt unge. Derfor kan mængden af telefoner også nå op på et ret højt antal. For at alle i familien kan få det bedste ud af mobilerne kan det være en god idé at anskaffe sig noget udstyr til hjemmet. Heldigvis findes der masser billigt mobiltilbehør.


Opladning uden rod

Uanset, hvor gode de nye telefoner på markedet bliver, virker det stadig som om, at batterierne ikke helt er oppe på niveau. Det betyder i praksis, at alle familiens iPhones eller Samsungs skal lades op en gang om dagen, og nogle gange flere gange dagligt. Det gælder især de telefoner, der tilhører de unge, som bruger et hav af strømslugende apps, som fx Snapchat. Alle de opladninger kan let føre til en masse rod med ledninger. Opladerne ligger og flyder rundt omkring i huset. Pludselig skal man ud ad øren, og så er der én der ikke kan finde sin oplader. Man kan undgå alt rodet ved at anskaffe sig en trådløs oplader. Med den trådløse oplader kan man skabe en fast plads i huset, hvor alle kan lægge deres mobiler. Helt uden ledninger og det rod der følger med, kan man få opladet sin telefon, så man kan komme afsted med ro i sindet.

Til dem, der ikke kan undvære deres mobil, mens den ligger til opladning, eller til dem, der bruger så meget strøm, at de skal have strøm med sig på farten, findes der en lang række powerbanks. Med en powerbank behøver man ikke være bange for at løbe tør for strøm, mens man er på farten, og man behøver ikke have sin lange ledning med sig.


En alt-i-en løsning

Der er ikke noget, som at komme hjem fra arbejde efter en lang dag, få sat lidt musik på og så lægge sig på sofaen for at slappe af. Hvis man samtidig kan slippe for at stirre ned i mobilskærmen, bliver det næsten ikke bedre. Man kan anskaffe sig en dock til sin mobil. Når man kommer ind ad døren, finder man hurtigt sin musiktjeneste frem og sætter sit yndlingsnummer på. Derefter placerer man sin telefon i sin dock. Her kan telefonen få ladet sit batteri op, og samtidig kan højtalerne i docken sende tonerne af ens favorit kunstner udover hele rummet. Herefter kan man roligt lægge sig ned, og nyde at man har fået fyraften. Docken kan også være en aflastning til hænderne, hvis man er i gang med at se en lang video.

Hvis man har brug for helt at afskærme sig fra omverdenen, kan man investere i et trådløst headset. Så kan man lægge sig, lukke øjnene og lade verden være verden, mens man bare driver afsted til musikken.

Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Annonce