Gode tips til når du flytter

Gode tips til når du flytter

2. jun

Det er altid stressende at flytte, og der er for det meste en lang liste af ting, der skal ordnes. Det kan være meget uoverskueligt og desuden svært at finde tiden til det hele. Især hvis man på samme tid skal finde tid til arbejdet eller studiet. Man kan nemt komme til at glemme nogle ting, eller blive overrasket over ting, man ikke havde regnet med, ville blive så tidskrævende. Her får du nogle god tips til at gøre processen lidt nemmere. 

 

Få styr på den nye boligs behov 

Det er et meget bred og uspecifikt tip, men det er et godt sted at starte, hvis du synes, hele flytteprocessen er lidt svær at komme i gang med. Start med at kigge på den nye bolig, du flytter til. Hvad er der af plads i den? Er der ting, der skal ordnes, inden du flytter ind? Det kunne være i form af, at væggene skal males, gulvene skal slibes eller endda større reparationer eller renoveringer. Det er godt at få et overblik over alle de ting, der skal gøre ved boligen, inden du begynder at flytte ind. Derefter kan du begynde at planlægge, hvornår de forskellige ting skal gøres, og om det er noget, du kan gøre selv eller skal bruge hjælp til. Når de ting er af vejen, kan du bedre komme til at flytte dine ting ind i boligen. 

 

Find dine nye møbler 

En anden god ting, du kan finde frem til ved at kigge grundigt på din nye bolig, er hvad du kommer til at skulle bruge. Det kan være, det er en større bolig end den, du på nuværende tidspunkt bor i, og det kan betyde, at du får brug for flere møbler. Her er det godt at have styr på mål. Overvej for eksempel at lave en plantegning over boligen med møbler tegnet på, så du får dig en god idé om, hvor de forskellige møbler skal stå, hvor der mangler nogle, og hvor meget plads, der er til nye møbler.  

Det kan desuden være dyrt at købe nye møbler, så nogle gange er det værd at overveje at tage et billigt lån, så du kan få de møbler, du har brug for, og slipper for at bo i et halvtomt hjem i de første måneder. 

 

Begynd at pakke tidligt 

At pakke dit hjem ned kan være enormt tidskrævende, hårdt og generelt bare irriterende at gøre, så noget af det bedste, du kan gøre, er at starte tidligt. Sæt en eller to åbne flyttekasser i alle dine rum og begynd langsomt at fylde ting i løbende.  

Start med ting, du meget sjældent bruger, så du ikke kommer til at mangle dem, mens de ligger i flyttekassen. Det kunne være bøger eller lignende, som du ikke kommer til at få behov for lige foreløbigt. Husk desuden at tænke over vægt, så du ikke kommer til at putte 30 kg af bøger ned i samme flyttekasse. Fordel tunge ting over flere forskellige flyttekasser, så de alle bliver nemmere at løfte og bære, og du undgår, at de går i stykker. Så kan det være, at du helt naturligt har fået pakket alle tingene i tide til den dag, hvor du flytter. 


Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


NicoLarsen
NicoLarsen (Kommerciel blogger)
Oprettet 15. jun
NicoLarsen
NicoLarsen (Kommerciel blogger)
Oprettet 2. jun
x