Gode tips til at gøre haven sommerklar

Gode tips til at gøre haven sommerklar

21. jan

Det gode vejr banker på døren, og det er endelig tid til, at vi alle kan tilbringe tid udendørs uden at være nødsaget til at pakke os ind i store dunjakker og uldstrømper. Foråret er her endelig, og det er bare med at komme ud og nyde solen og indtage alle de D-vitaminer, som vi har manglet hele vinteren. Hvis du er en af de heldige, som har en have til dit hus, eller måske har du et sommerhus eller et lille kolonihavehus, som trænger til lidt nyt liv, så er nu den bedste timing til at anlægge en skøn have, som du og dine nærmeste kan have glæde af hele sommeren lang. Hvis du ønsker gode ideer til hvordan man skal skabe en god og hyggelig atmosfære i din have, så læs med her. 

Få skygge fra middagssolen 

Der er massere måde man kan lave en have eller et udendørs område mere hyggeligt, dette kan for eksempel være ved at købe et loungesæt, hvor man kan slappe af og nyde sommeren. Det kan dog blive meget varmt i middagssolen, det er derfor en god ide at lave en skygge plads i sin have, hvor man kan spise sin frokost eller nyde en is, uden at smelte helt væk i den skarpe sol. En god måde at skabe skygge i de varme soltimer er ved at sætte en markise op. Men hvilken markise er så den rette for dig? - Havesektionen.dk har sammenlignet gode markiser til et hvert behov. Så hvis du ønsker et hjørne i haven, hvor du kan få en pause fra solen, så er en god markise vejen frem. Markiser er også gode til de sene sommeraftener, hvis du vil undgå at mærke kulden, som kan ramme, når duggen falder. 

Lav hyggelige hjørner i haven 

Hvis du virkelig drømmer om en hyggelig have, hvor du kan nyde mange timers afslapning, så er små stisystemer i haven virkelig noget, som giver både karakter og charme. Stisystemer i haven giver også anledning til at lave små hjørner og kroge i haven, hvor du kan nyde en kop kaffe eller en forfriskende drink på de varme dage. 

Fra jord til bord 

Der er ikke noget skønnere end at kunne dyrke sine egne råvarer, og det behøver ikke tage en masse plads eller tid. Med en god urtehave, kan du dyrke alt fra sommerkartofler til rabarber som kan bruges i en god sommer tærte. Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


x