Gode råd til at øge værdien på din bolig

Gode råd til at øge værdien på din bolig

30. apr 2019

Din bolig er udover, at være dit hjem, også en investering. Når du erhverver dig i et hus, lejlighed eller sommerhus, så investerer du i ejendom, som forhåbentlig skal give pote økonomisk. Der er mange måder, hvorpå du kan øge værdien på din bolig. Nogle er billige, andre er mere omkostlige. En af de helt simple måder, du kan øge værdien på din bolig på, som du også kan læse mere om nedenfor, er at opgradere haven. Til dette skal du bruge nyt materiale, og det kan du finde hos LHM Vejle, hvor du kan købe alt lige fra granit og sten til sand.

Facaden og haven er et godt sted at starte

Når det kommer til at skulle sælge, så er førstehåndsintrykket alfa omega. Derfor er det vigtigt at din facade ser godt ud. Dette vil også hjælpe, når der skal tages billeder til bolig hjemmesiden, da en flot facade fanger blikket nemmere og hurtigere hos køber. En facaderenovering er en halvdyr erhvervelse, men der er gode penge at hente i den anden ende. 


Samtidig kan det være en god ide, at tage et kig på haven også. Haven er for mange et fristed, og en ustruktureret have, som skal bygges op for bunden af nye ejere, kan være en dealbreaker. Derfor kan det betyde en del, hvis haven er præsentabel, samt besidder en god og flot terrasse. Træ eller fliseterrasse er en smagssag, men sørg for at din terrasse ser pæn og nydelig ud inden salg, og den er blevet fikset, skulle den fejle noget. 

Isolering af huset og udskiftning af vinduer 

Det er vigtigt at have et godt indeklima. Det kan være en rigtig god investering at isolere eller efterisolere dit hjem inden salg, da det er en billig måde at øge prisen på din bolig. Bedre isolering giver et bedre indeklima, samt perfekt til det danske klima - hvor det er koldt om vinteren, og varmt om sommeren. Samtidig er isolering med til at holde varmeregningen nede, hvilket altid er attraktiv for købere. 

Det samme gælder for din bolig vinduer. Udover at nye vinduer ser godt ud, så kan det være en god ide at erhverve sig energivenlige vinduer, som holder på varmen og derved mindsker varmeregningen. 


Tag et godt kig på boligens inventar 

Et andet billigt tiltag, som kan øge prisen på din bolig, er at kigge på din boligs inventar. Det gælder køkkenlåger, bordplader og skabe. Det kan virke underligt at udskifte håndtag, bordplader, låger og skabe i din bolig, når du alligevel skal flytte snart, men det kan virkelig øge prisen på dit hjem. Ved for eksempel at udskifte låger, hårde hvidevarer og bordplade i køkkenet, så kan du betydeligt forlænge levetiden af køkkenet - hvilket er en stor opgradering for køberne, og derved en mulighed for dig at øge prisen. 

Anskaf en altan 

Er din bolig en lejlighed, så kan du med fordel anskaffe en altan. Dette er ikke den nemmeste eller billigste investering, men det er den opgradering på din bolig, som er mest skudsikker. Det samme gælder gælder for terrassen, som for altanen. Her kan du øge prisen markant. 


Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


x