Giv dit køkken en tur

Giv dit køkken en tur

13. aug 2020

Dette indhold er sponsoreret 


Trænger dit køkken til en kærlig hånd, eller er du bare træt af designet, og synes der snart skal ske noget nyt? Det kan blive en dyr affære at skifte hele køkkenet ud, og er du sådan en der ofte har brug for, at der sker noget nyt, bliver det vist også lidt for omstændigt i længden. Der er heldigvis andre måder du kan give dit køkken nyt liv på. Læs videre her, og få nogle tips til hvordan små ændringer i dit køkken kan give det et helt nyt look, og få det til at føles som nyt. 


Vandhanen der kan alt 

Synes du dit køkken er lidt kedeligt, og er du træt af at have elkedlen stående og fylde på køkkenbordet? Så invester i en af de mange smarte vandhaner, som med et enkelt tryk kan give dig kogende vand med det samme. Du kan ovenikøbet også få varianter som udover kogende vand, og selvfølgelig det normale varme og kolde vand, også kan give dig danskvand direkte fra hanen. Det er en fed gadget at have i køkkenet, og du vil elske den når du skal have din hurtige kop kaffe eller te, og når du skal have kogt vand til pastaen. 


Nye greb

En rigtig nem og hurtig måde at give dit køkken et nyt look på, er ved at skifte grebene på dine skabe og skuffer ud. Det kan gøre rigtig meget for dit køkkens udseende, og fuldstændig ændre stilen. Find lige præcis de greb du synes vil passe godt til din stil og dit køkken, og gå så i gang med udskiftningen. På den måde har du hurtigt og billigt fået gjort noget ved dit køkken, uden det store besvær. 


Skift farverne ud 

Endnu en nem måde at give dit køkken et helt andet udseende på, er ved at give låger og skabe en klat maling. Alt du behøver at gøre, er at slibe forsiden, og så bare fyre den af med malingen. Det gode er, at du altid kan male dem over igen, hvis du pludselig bliver træt af dit farvevalg. Det gør også at du måske i højere grad vil turde at kaste dig ud i et lidt vildere farvevalg. Hvis du er tilfreds med farven på dine skabe og skuffer, så overvej om du skal give væggene i køkkenet en tur i stedet. Det kan gøre utroligt meget for et rum, og du kan virkelig få skabt et hyggeligt køkken med en hurtig klat maling.



Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Annonce