Gaven til ‘gameren’

Gaven til ‘gameren’

17. jan 2020

Dette indhold er sponsoreret


Du har måske en datter eller søn, mand eller kone, bror eller søster der elsker at game hele dagen og natten lang. “Bare lige fem minutter mere” er den klassiske undskyldning for ikke at skulle foretage sig andet end at game. De er indehavere af alt det rigtige udstyr og mener angiveligt at spillet ikke kan sættes på pause - og da slet ikke hvis der skal laves lektier, passes børn eller lignende. Nu nærmer din søn, mands eller brors fødselsdag sig med hastige skridt, og du står nu og mangler den helt rigtige gave til ‘gameren’. Her kommer Dialægt/Citatplakat dig til undsætning og tilbyder dig den helt rette gave - nemlig gamer plakater. Læs mere om deres store udvalg af plakater, samt flere gode grunde til at du dit næste plakat-køb skal være fra Citatplakat eller Dialægt’s stilrene samling. 


Stort udvalg af gamer plakater

Det helt store dilemma, er næsten hvilken en af Dialægt/Citatplakat’s plakat til gamer du skal vælge, da udvalget er stort. Den populære ‘Eat sleep game repeat’-plakat passer perfekt ind i et gamerværelse, men ‘Gamer Fortnite’-plakaten er en anden favorit hos kunderne - i særdeleshed ‘Fortnite dance moves’ der illustrerer de velkendte danse fra spillet. De er især gode til ham eller hende der sidder foran skærmen og spiller Fortnite det meste af tiden. Alle disse plakater er designet af Citatplakat. Du kan også finde den sjove og personlige plakat om gameren fra Dialægt, der er perfekt hvis du skal give en gave til én der definerer sig selv som en ‘ægte gamer’. Her vil vedkommende med rette, genkende sig selv i citaterne. Citatplakat/Dialægt har et stort udvalg af gamer plakater, så det kan være svært at vælge hvilken gave der er den rette til gameren i dit liv. 


Konceptet bag designet

Citatplakat.dk gengiver tidens sjoveste og velkendte danske citater på fremstillet med flotte og farverige designs, på plakater. Konceptet er sammensat for at frembringe et smil på folks læber. Alle plakaterne er designet med de sjoveste danske citater og catchphrases, der er letgenkendelige og ofte humoristiske - som vi til daglig adopterer til vores eget sprog og bruger i daglig tale. 


Derfor skal du købe din plakat fra Citatplakat/Dialægt

Citatplakat/Dialægt tilbyder et bredt udvalg af flotte plakater, der er designet af deres egne danske designere. De forhandler alt lige fra de originale Citat plakater med tidens sjoveste danske citater fra velkendte film og tv-serier, til plakaterne med sjove far-jokes eller moderne design plakater, kunstplakater, fotokunst, natur plakater, blomster plakater, plakater til børneværelset og meget meget mere. Deres plakater er fremstillet i et simpelt grafisk design med sans for detaljen, hvilket medfører at plakaterne matcher ind i de fleste danske stuer. Citatplakat.dk er altså en kombination af humor og indretning, hvilket gør en plakat fra deres webshop til den ideelle gave til manden eller kvinden, der påstår at de har alt. Alt i alt tilbyder Citatplakat/Dialægt noget for alle, i et stilrent nordisk design, hvor humor og indretning kombineres og går hånd i hånd. 





Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Annonce