Forny din bolig med tapet

Forny din bolig med tapet

13. sep 2018

Det behøver ikke at koste en bondegård at give din bolig et lille løft og det behøver heller ikke at være så omfattende. Med de rigtige tapeter, kan du skabe rum og hygge med få midler. Om du skal indrette børneværelset, opfriske stuen eller måske give soveværelset et pift, så er tapet en spændende og lækker løsning, der sagtens kan findes til fornuftig pris på nettet.


Fototapet i stuen

Med et fototapet kan du skabe følelsen af New York eller Amazonas i din stue. Et fototapet dækker en hel væg med et billede og giver på den måde illusionen af udsigt til det, der er på væggen. Ønsker du at skabe en evig stemning af ferie, kan du vælge en hvid og turkis Bounty strand bag sofaen. Eller på endevæggen. Det føles nærmest som om du kan gå direkte fra stuen og ud i sandet og der er masser af muligheder når du skal købe tapet online.

Er du mere til Big City Life, så kan du vælge et lækkert vue ud over New York, der giver din stue et lækkert urbant look.

Er du til noget helt andet kan du finde de fedeste fototapeter med mursten, granit, træ eller marmor. Det kan skabe en helt anden og mere rustik følelse, der let understreges af de industrielle møbler, der er moderne i dag. Udvalget af billige fototapeter online er utrolig mange.


Tapet i børneværelset

Skal den lille Elsa have nyt tapet på værelset, er der ikke noget mere oplagt end at pryde væggene med den iskolde prinsesse og hende entourage – det er helt sikkert noget, der ville vække stor begejstring. Er det lidt for meget med hele værelset, kan du snildt nøjes med en enkelt væg eller måske en wall sticker.

Er det i stedet McQueen eller dinosaurusser, der er et hit, er der også rigtig god mulighed for at få prydet væggene på drengeværelset, så det passer lige ind i den lille røvers smag.

Det behøver ikke at være de store Disney klassikere, der kommer op på væggene, for mulighederne er nærmest uendelige, når det kommer til børneværelset. Du kan vælge mellem alt, hvad hjertet kan begære af lækre og billige tapeter.

Du kan finde billig tapet online, så det behøver ikke at koste særlig meget at give børneværelset en overhaling.


Pift til soveværelset

Lækre striber eller måske rå mursten, du kan virkelig give dit soveværelse et pift med det helt rigtige tapet. De sort/hvide klassiske striber er altid et hit i soveværelset, for det kommer til at fremstå sprødt og lækkert op mod hvide lagner og puder. Det monokrome look klæder virkelig et soveværelse rigtig godt, fordi det netop understreger renheden.

Du kan, hvis du vælger de klassiske sorte striber, sagtens varme rummet op med forskellige møbler i for eksempel teaktræ, der med sin dybe, varme glød giver det perfekte modspil til de lidt hårde striber.

Er du mere til det bløde og feminine kan du for eksempel vælge et klassisk, blomstret tapet i pastelfarver. Det giver hele rummet en lethed og elegance, der er svær at matche på andre måder. Du kan vælge mellem at parre det med skønne, feminine møbler, som et klassisk sminkebord og en fin stol, eller du kan igen skabe kontrast ved at vælge mere moderne møbler op mod de feminine vægge.

Der er rig mulighed for at give de forskellige rum i dit hjem et løft med billigt fototapet. Du behøver ikke at gå på kompromis med hverken kvalitet eller stil, for udvalget er næsten uendeligt og priserne er billige.Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg