Fire fordele når du skifter bank

Fire fordele når du skifter bank

14. mar 2020

Der kan være mange gode grunde til, at det er en god idé, at du skifter bank, når du skal flytte til et andet hjem, eller du har store boligprojekter i tankerne. I denne artikel finder du fire, så det bliver nemmere for dig at beslutte, om tiden er kommet til at flytte finanserne andetsteds. Hos Skift bank kan du finde flere information omkring, hvordan du skifter bank, så du kommer bedst i mål med processen. 


Højere renter til dig som ny kunde

En af de mange gode grunde til, at du skal skifte bank er, at du som oftest kan få en langt højere rente på de penge, som du har stående i banken, når du skifter. Du kan altså få en langt bedre aftale i hus, end den du har nu, så du kan begynde at tjene penge på dine konti. Har du mange penge stående i din nuværende bank, så er det en god idé, at du ringer til flere forskellige banker og høre deres tilbud omkring en konti med en god rente, så du er sikker på, at du vælger rigtigt første gang, når du skifter. 


Du kan få en lavere rente på lån som ny kunde

Når du skal flytte fra dit nuværende hjem og til et nyt, eller du gerne vil renovere dit nuværende hjem, så kan du hente mange penge ved at finde en ny bank, som kan give dig et bedre lån med en langt lavere rente end din nuværende bank. Dette gør, at du ikke skal betale de samme månedlige ydelser, når du skal afbetale lånet, hvilket kan spare dig mange penge på længere sigt.


Muligheden for at låne flere penge

Når du skifter bank i forbindelse med flytning eller et større husprojekt, så kan du mange gange finde flere forskellige banker, som kan tilbyde dig et større lån, end du ville kunne få i din nuværende bank. Dette gør, at du vil kunne bo bedre, og at du har flere muligheder åbne, når du skal flytte eller bygge. Derfor er det vigtigt, at du tjekker markedet, inden du beslutter, hvilken bank du gerne vil skifte til, så du er sikker på, at du får mest ud af aftalen. 


Du kan få friske øjne på din økonomi

Når du skifter bank, så har du muligheden for at få et par friske nye øjne på din økonomiske situation. Dette gør, at der måske vil være forskellige aftaler eller renter, som du ikke var klar over du havde, eller du vil måske kunne spare på forskellige konti, som du ikke var blevet gjort klar over tidligere. Der kan altså være mange penge at hente, når du skifter bank, specielt i forbindelse med en eventuel flytning, eller når du gerne vil ændre større ting i dit hjem. Det er altså en god ide, at du holder dine økonomiske muligheder åbne, så du altid har den bedste aftale muligt.



Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Annonce