Fem ting du kan lave i stedet for at se TV

Fem ting du kan lave i stedet for at se TV

9. apr 2020
Dette indhold er sponsoreret

Afsnittet af “Greys Hvide Verden” findes også på Netflix i morgen. I aften skal aftenen bruges på andet end TV-hygge - og utroligt nok, kan det faktisk være utrolig besværligt at finde noget andet at lave, der ikke indebærer skærmtid en lørdag aften. Her er der samlet fem ting du kan lave i stedet for at se TV. 


Vinsmagning a la mig
Det kan godt ske at du finder dig selv værende alene en lørdag aften, men derfor er det stadig helt acceptabelt at drikke et, to eller tre glas vin i dit eget selskab. Men for at kunne fuldføre en pragtfuld vinsmagning, er du nødt til at have de helt rette flasker vin til rådighed og indenfor rækkevidde. Der findes flere muligheder for at fylde lageret op med kvalitetsvin, der kun egner sig til en ene-aften. Et af dem er eksempelvis at købe økologisk vin online eller håbe på at rende ind i en omgang smagsprøvning i vinafdelingen i Menu eller Kvickly. På den måde har du en fornøjelig aktivitet at give dig til, der ikke indebære fjernsynet. 



Shop fornuftigt på nettet
Det er ikke kun vin der er fornuftig shopping online. Bestem dig ligeledes for et beløb du må købe tøj eller andre sager for og lav en liste over de vigtigste ting. Kig alle dine favorit webshops igennem, og hold faner åbne med dine mulige køb. Luk dem efterhånden, som du udelukker køb, og nøjes med at bestille dine absolutte favoritter inden for det maksimal beløb du har sat dig på forhånd. Det tager tid, men det er arbejdet værd. 



Bag en kage
Vejen til din kollegas hjerte går uden tvivl gennem maven - så bag en kage til dine kolleger eller studiekammerater en lørdag aften. Det er både afslappende og lækkert på samme tid. Har du en time - og måske endda nogle æg eller modne bananer - tilovers, så bag en kage. Det placerer dig rigtig lunt i svinget, og sikrer dig måske titlen som månedens kollega eller ugens studiekammerat (hvis sådan noget findes), alt efter hvor god kagen bliver. 



Sylt marmelade
Hvis kagebagning ikke er din spidskompetence, kan du i stedet give dig i kast med at sylte marmelade. Det lyder svært, men det er det slet ikke, tværtimod. Find en opskrift på nettet og se hvor let det er. Inden aftenen er omme, har du lynhurtigt en lækker marmelade til næste brunch med vennerne - eller den mest overskudsagtige værtindegave. Endnu en god aktivitet der ikke indebærer skærmtid.  

Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Annonce