Fem spændende og unikke stumtjenere til entréen

Fem spændende og unikke stumtjenere til entréen

7. feb
En stumtjener er en funktionel gave til de danske entréer. Det gør, at vi kan hænge vores overtøj fra os. Et stativ med knager er dog ikke blot funktionel, den kan også være enormt dekorativ. Dette kan være en fordel. Ofte er det nemlig ikke entréen, vi danskere går mest op i at indrette. Dette prøver vi at sætte en stopper for med denne artikel. Du kan nemlig få en skøn og personlig entré, da der findes et væk af smukke og unikke stumptjenere på markedet. Med denne artikel giver vi dig en guide, så du kan sætte et unikt og personligt præg på dit hjem - så du imponerer dig selv, din familie og gæsterne så snart I træder ind ad hoveddøren.

Den funktionelle: FTI Wirefix tøjreol

For en stor familie handler det først og fremmest om at være funktionelt. Derefter kommer det æstetiske. Her kan et godt udgangspunkt derfor være den smarte og enkle FTI Wireflix tøjreol i krom med bøjlestang og to, tre eller fire skohylder med eller uden hjul. Her får du netop alt i en. Der er både hylder og en stor mængde plads til en masse jakker og frakker på stativet. Reolen fås også i en mindre bredde med fire hylder.  

Den unikke: Kare design Technical Tree Black

I sin forstand er denne en klassisk stumtjener i sort stål. Den er elegant. Samtidig er den unik og spændende, da den har form som et træ. Du hænger altså dit overtøj på træets grene. Træet fås også i sølv stål, og har intet mindre end 20 knager til jakker og frakker. Med sin træform har denne stumtjener også knager i en højde så selv børn kan være med. 

Den naturlige: Andersen tøjstativ

Dette tøjstativ er fremstillet i ask, og har derfor også et nordisk design. Derfor passer den også perfekt ind i den skandinaviske indretning. Dette fordi den har et smukt og simpelt udtryk med rene, råmateriale af asketræ. Stumtjeneren fungerer som et ganske almindeligt tøjstativ, hvor du med bøjler hænger dit overtøj

Den industrielle: Trademark Living tøjstativ

Trademark Living har lavet nogle skønne tøjstativer lavet af jernrør, faktisk af vandrør. Disse skønne stativer giver et coolt udtryk, ikke mindst industrielt. De kommer enten i form af et almindeligt tøjstativ på hjul, eller som et tøjstativ til væg. Vælger du et tøjstativ til væg, så får du fornemmelsen af, at tøjstativet er et rør i huset. 

Den vilde: Kare design VIP

Kare design har lavet en eksklusiv serie af garderobestativer med en skøn hotelstemning. Stativerne ligner nemlig de stativer til kufferter, som man bliver mødt af på de mest eksklusive hoteller i verden, hvor du ikke selv behøver at bære kufferten op på værelset. Det skønne, sjove stativ fås både i gulv- og sølvfarvet stål. 

Den klassiske: Brent Garderobestativ med skohylde

Dette garderobestativ kommer i sort og med en skohylde nederst. Den er smart og funktionel, og dermed også med plads til hele familiens sko, kasser og bøjler. Samtidig har den et look, som ingen kan blive trætte af at kigge på.

Den romantiske: Chic Antique stumtjener

Denne skønne stumtjener har et elegant og flot, romantisk udtryk med sine skønne former. Den kommer i cremefarvet metal med otte knager. Den er perfekt til dig, som har et hyggeligt, romantisk hjem, netop med en masse cremefarver og smukke, franske antikmøbler. 

Den moderne: Ascot Stumtjener 

Denne stumtjener er enkel og kommer i gråt og lakeret træ. Den er smuk og elegant, samtidig med at man får små indikationer af, at det ligner et træ. Den er perfekt til det hyggelige og moderne, danske hjem, hvor minimalismen er i højsædet. 

En stumtjener er altså ikke bare en stumtjener. Der findes et hav af dem på markedet. Der er mulighed for, at alle kan finde lige præcis dén, som passer til dit hjem. Husk entréen, når du indretter, så du skaber det bedste førstehåndsindtryk til dit hjem. 

Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


NicoLarsen
NicoLarsen (Kommerciel blogger)
Oprettet 16. maj
NicoLarsen
NicoLarsen (Kommerciel blogger)
Oprettet 16. maj