Få styr på dit rod med den rigtige indretning

Få styr på dit rod med den rigtige indretning

6. jul 2021

http://www.daells-bolighus.dk/opbevaring/smaaopbevaring/kurveDet kan være en kamp at holde orden i sit hjem. Med et fuldtidsarbejde, børn og fritidsaktiviteter der skal passes, så er det de færreste, der lige finder en time hver dag til at få styr på oprydningen. Derfor bør du gøre dig selv den tjeneste at gøre oprydningen nem for dig selv. 


Der er mange måder, du kan sørge for, at det bliver nemmere at holde dit hjem ryddeligt. En stor del af det hænger nemlig sammen med din indretning. Her får du nogle nemme råd til, hvordan du kan indrette dit hjem, så det bliver en let sag at holde orden. 


Kurve og kasser til den nemme opbevaring

Første skridt på vejen til et mere ryddeligt hjem er at give alting en plads. Det er svært at rydde op, hvis du ikke ved, hvor dine ugeblade skal hen, eller hvor din computer oplader bør ligge. Derfor er kurve til opbevaring en rigtig god løsning. Du kan nemlig kategorisere i dine kurve, så du ved, at al elektronik skal i den ene kurv, og alle blade og magasiner skal i en anden. 


Kurve fås i mange forskellige former og faconer. Se bare det store udvalg her: https://www.daells-bolighus.dk/opbevaring/smaaopbevaring/kurve. Hvis du har en reol, kan du få kurve, som passer netop til dine hylder. Du kan også få dekorative trådkurve, som udover at være praktiske også pynter. Det er nemt at implementere denne form for orden i dit hjem, og det koster dig ikke en formue. Derfor er det en rigtig god løsning, hvis du skal rodet til livs her og nu. 


Indret dig minimalistisk

Det kan være svært at skabe orden og overblik i et hjem, hvor der simpelthen bare er proppet for mange ting ind på for lidt plads. Derfor er det en rigtig god ide med en minimalistisk indretningsstil. Jo færre ting du har fremme, jo færre ting skal du rydde op i hele tiden. Det er meget simpelt. Selvom der findes mange flotte lysestager og fine vaser, så behøver man ikke at have dem alle stående fremme på samme tid. 


Forsøg derfor at begrænse dig, hvis du ønsker et mere ryddeligt hjem. Vælg nogle få ting ud, som du er meget glad for, og brug dem til at sige noget om dig selv og bringe lidt personlighed ind i dit hjem. Hvis du har mange ting, som du er meget glad for, kan du skifte dem ud jævnligt, eller forsøge at brede dem over større dele af dit hjem. Der kan sagtens stå pynt på dit badeværelse eller i dit køkken. 


Anskaf dig nogle flotte reolsystemer 

Hvis dit hjem endnu ikke er udstyret med et flot reolsystem, så skriv det på din ønskeseddel. Et godt reolsystemet kan nemlig redde dit hjems oprydning. I dag fås reolsystemer også i et hav af forskellige materialer, farver, størrelser og stilarter, og derfor kan du nemt finde en, der falder i din smag. 


Et reolsystem giver dig en fast ramme, hvor du kan placere alt dit rod i. På den måde bliver rodet afgrænset en smule og fremstår ikke nær så ustruktureret, når det bliver placeret i reolsystemet. Prøv dig frem og find den løsning, der passer bedst til dig. 



Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Annonce