Få inspiration til en minimalistisk stil

Få inspiration til en minimalistisk stil

28. apr

Det kan være svært at finde de helt rigtige møbler, som passer ind i den stil, som man gerne vil have i sit hjem. Derudover er det også super individuelt, hvilken stil man har, og hvordan man ønsker, at den skal komme til udtryk. Nogle foretrækker en ældre stil med ældre møbler, hvor det ikke behøver at være stringent og rene linjer, mens andre foretrækker det minimalistiske, hvor de rene linjer særligt er i højsædet. Hvis du er en af dem, kan du med fordel læse med her


Minimalistisk design

Bag virksomheden Nichba står co-founder og produktdesigner Nichlas B. Andersen. Han skabte sin virksomhed som smedelærling, og det blev hans store erfaring med at bukke jern, der dannede baggrund for, at han udviklede sin designvirksomhed. Det startede i det nordjyske, men i dag har virksomheden vundet indpas i hele 12 forskellige lande. I sine designs har han valgt at fokusere på funktionalitet og form, og det efterlader ham med yderst moderne og tidløse designs. Han hylder renhed og simple linjer i sine designs, hvorfor han netop skærer alt overflødigt og unødvendigt fra sine møbler. På den måde har han altså formået at skabe en serie, som er fri for kaos og larm og blot opfylder de indretningsmæssige behov, som man måtte have. Hvis disse designs lyder som noget for dig, kan du med fordel tjekke hans møbler ud på hjemmesiden nichba.dk, hvor du kan få stor inspiration til med hvilke møbler, du kan indrette dig enkelt og minimalistisk. 


Minimalistisk livsstil

På hjemmesiden kan du se, at han har udviklet møbler til både stue, badeværelse, soveværelse, kontor og éntre, så der er rig mulighed for at finde nye møbler til dit hjem. Gennem de seneste år er den minimalistiske livsstil vundet frem. Livsstilen indebærer, at man aktivt vælger at frasortere de ting, som man ikke har brug for i sit liv. Grundideen er, at man i stedet for at bruge energi og ressourcer på materielle ting, fokuserer og målretter sin tid og energi på at leve det faktiske liv - altså i nuet. 


Prioriter og vælg kvalitet fremfor kvantitet

En minimalistisk livsstil indebærer, at man prioriterer, hvad man gerne vil bruge sin tid på. Ønsker du eksempelvis at have mere tid med din familie og venner, eller måske opleve mere i form af rejser eller andet, vil det automatisk betyde, at du må prioritere i din økonomi, så du kan gøre plads til at arbejde mindre. Dette indebærer samtidigt, at du måske af den grund også vælger at forbruge mindre og derfor prioriterer at købe kvalitet fremfor kvantitet. 


Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


x