Få det perfekte studie med professionelt tilbehør

Få det perfekte studie med professionelt tilbehør

22. apr 2021

Drømmer du om det perfekte fotostudie, men mangler du det rette tilbehør? Så kan Light Partner ApS hjælpe dig på rette vej med lige netop det du mangler. Light Partner er nemlig leveringsdygtig i alt fra eksklusive produkter som fotostativer, lysstativer og green screens fra manfrotto, til tårnhøje kvalitets LED løsninger, transformere og drivere fra det tyske brand proled

Fotostativer i høj kvalitet

Hvis du mangler et nyt fotostativ, er udvalget fra det italienske brand Manfrotto værd at tage med i overvejelserne. Manfrotto producerer nemlig fotostativer i særdeles høj kvalitet, og imødekommer desuden enhver fotografs behov. Dette skyldes, at alle fotostativer er udviklet af fotografer til fotografer, og der er således lagt stor vægt på det funktionelle. Derfor er stativerne meget alsidige, og findes i et væld af modeller, således du har mulighed for at finde noget til lige netop dit behov, din kameratype og vægten på dette. Endvidere er en del af fotostativerne udviklet i et let materiale, så du uden gener kan have det med dig på din rejse. Såfremt du ønsker at fotografere udendørs, producerer Manfrotto også lette kamerastativer med spider system, som giver dig max stabilitet på alle typer terræn. 

Tilbehør til dit stativ

Det italienske brand Manfrotto er også leveringsdygtig i et stort udvalg af tilbehøv til stativ, som du kan tilpasse dit kamera setup. Her kan du blandt andet få fingrene i de populære Smartphone Clamps, som passer til langt de fleste smartphones. Du kan også sikre dig god plads til alt dit tilbehør med alt fra fototasker, stativtasker og rygsække i forskellige størrelser, så du er sikker på, at du kan have alt dit tilbehør med dig på farten, uden at dit fotoudstyr tager skade under transporten.  

Det perfekte lys til studiet 

Når du har fået styr på det rette tilbehør til dit fotostudie, er det naturligvis heller ikke uden betydning, at du har det perfekte lys, så du kan tage bedst mulige billeder. Det kan det tyske brand PROLED hjælpe dig med, da de siden 1988 har fokuseret på kvalitetsbevidste LED produkter. Også disse produkter kan du finde hos Light Partner ApS, som har et bredt udvalg af PROLEDs produkter, samt en skarp viden omkring disse og monteringen heraf. I dette udvalg finder du alt hvad hjertet begærer af skinner, transformere, drivere, strømforsyninger, controllere m.m. Tøv derfor ikke med at kontakte Light Partner, såfremt du har spørgsmål til denne strømbesparede installation, som kan sikre dig det helt perfekte studielys. 


Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Annonce