Få de rigtige kabler til opladning

Få de rigtige kabler til opladning

27. aug 2018

Er du en af de mange millioner der bruger iPhone, iPad eller Mac?? Så trænger du måske til en lille kabelopgradering. De kabler der medfølger din enhed er nemlig ikke altid af den højeste kvalitet. Efter nok brug kan de til tider blive lidt for brugte. Typisk vil dette medføre langsommere opladning, hvilket altid er irriterende. Står man og skal ud ad døren, er det altså træls at telefonen kun er nået en fjerdedel af strømniveauet. Skal det gå hurigt, kan man prøve med et MFI Lightning kabel.


Find den rigtige længde til dine behov

I vores moderne tidsalder kan man lave utrolig meget på sin telefon. Selvom levetiden på batterierne bliver udviklet med tiden, skal man stadig lade op en del. Ligger man eksempelvis meget i sengen med sin telefon, er det rart at kunne lade op mens man bliver liggende. Er stikkontakten lidt for langt væk, kan dette problem let løses. Disse MFI Lightning kabler fås nemlig i længderne 0,25, 1, 2 og 3 meter. Så der er bestemt rig mulighed for at kunne lade op mens man ligger og slapper af. Udover at få lidt længde på kablet, får man samtidig super kvalitet for pengene. Med en solid holdbarhed får man et kabel, der kan holde langt ud i fremtiden.

Disse kabler kan bruges helt tilbage til iPhone 5. Så selvom man har en lidt gammel model, fungerer de stadig. Med de nuværende telefonpriser, er dere også mange mennesker, der holder lidt igen. Og det er da også forståeligt. Heldigvis er der plads til lidt opgradering hos de ældre modeller. Udover kabler til iPhone og iPad, kan man ligeledes finde kabler til sin Mac.

Her finder du dine mac kabler.


Få det maksimale ud af din opladning

Når man oplader sin iPhone, kan man eksempelvis sætte den i computeren via USB. Men gør man dette, vil opladningen tage en del længere tid. Vil man lade sin telefon op hurtigst muligt, skal man altså bruge sin adapter. Dette er mange gange hurtigere end udelukkende at bruge USB. Er der ikke en stikkontakt til rådighed, er opladning via USB bedre end ingenting. I nyere biler er det også muligt at oplade via USB. Til tider kan det endda gå forholdsvist hurtigt.

Disse kabler er certificeret af Apple, så har man brug for det, er det bare med at slå til. Når ens telefon begynder at lade langsomt op, kan det måske betale sig at overveje mulighederne. I stedet for at købe en ny, kan man jo prøve at udskifte sit kabel. Måske er det alt, man behøver at gøre. For iPhones og Macs er som sagt ikke i den billige ende. Selvom man også kan få mange Android telefoner, er der utroligt mange der hellere køber en iPhone. Er man en af disse, kan et nyt kabel være den perfekte løsning. Det er med at finde de behov man står med, og købe alt afhængigt af disse.


Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Annonce