Er du flyttet i ny bolig?

Er du flyttet i ny bolig?

18. nov 2019

Dette indhold er sponsoreret.


Der findes intet som at flytte – på godt og på ondt. At flytte er som oftest lig med forandringer. Nye muligheder, ny indretning, nye rutiner, nyt liv og måske et nyt møbel eller to. Du skal pludselig til at beslutte dig for, hvordan dit hjem skal se ud på ny. Hvad vil du have med fra dit gamle hjem, og hvad skal være nyt? Det er spændende og for mange er det en fed proces at skulle skabe et hjem i sin nye bolig. At gå fra en tom bolig til ens eget hjem. Derudover er det i den grad hårdt arbejde. Det er tunge ting der skal løftes – mange gange. Det er beslutninger der skal træffes. Det er ting der skal pakkes sammen for at blive pakket ud igen. Det er møbler og rum der skal gøres rent, og vægge der skal males. Måske det endda er gulve der skal slibes, tag der skal lægges, vægge der skal væltes eller køkkener der skal monteres. Alt efter hvor meget et gør-det-selv-projekt din nye bolig er, kan der i den grad være brug for ekstra energi. Selvom det er nyt og spændende at flytte, kan det nemlig være noget af det absolut hårdeste at skulle skabe et hjem et nyt sted.


At flytte er hårdt arbejde

Ja, det er hårdt arbejde at flytte. Ligegyldigt om du skal lave en masse om i dit nye hus eller din nye lejlighed, eller boligen nærmest er indflytningsklar, er det hårdt. Det er især hårdt for din krop, som måske ikke lige er vant til at slæbe så mange tunge flyttekasser, eller sidde i samme stilling i flere timer, når der skal gøres rent eller males. En god omgang massage kan i sådanne tilfælde være yderst tiltrængt. Hos RaskRask kan du få massage af professionelle massører til fordelagtige priser. Læs her. Det kan nemlig være hårdt for kroppen at arbejde mange dage i streg i stillinger, den ikke er vant til. Sportsmassage kan løsne op for de ømme muskler, så ømheden går hurtigere væk.


Nyt, nyt, nyt

At flytte i en ny bolig er forbundet med nye valg, nye muligheder og nye vaner. Du skal tage stilling til, hvordan dit liv skal se ud nu. Hvordan skal dine trygge rammer være, hvordan vil du forme din hverdag? Hvordan skal det rum, du starter og slutter din dag, se ud? Der er mange beslutninger der skal tages, og det er vigtigt, at du tænker dig godt om. Gør op med dig selv, hvad du sætter pris på. Hvad elskede du ved dit gamle hjem, og hvad skabte udfordringer og komplikationer i din hverdag? Tag alt det bedste med dig videre, og sig farvel til alt det, der ikke fungerede før hen. Sørg for at dit nye hjem føles endnu mere som et hjem, end dit gamle hjem. Om det gøres ved at male væggene i nogle helt nye farver, eller ved at skifte den gamle sofa ud. Træf de bedste beslutninger, så du kan få det så rart som muligt i dit nye hjem.



Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Annonce