En billig løsning kan hurtig blive den dyreste

En billig løsning kan hurtig blive den dyreste

17. dec 2018

Det er det første du foretager dig, når du står ud af sengen om morgenen, og det sidste du gør, inden du går i seng om aften. Helt naturligt er det lampen, du tænder og slukker. Du kigger på den hver evig eneste dag. Derfor skal den også bringe glæde i hjemmet. Det kræver, at både lyset og designet passer ind i din stil. I forbindelse med køb af den rigtige natlampe eller en hvilken som helst anden lampe er det derfor vigtigt, at du gør dig nogle overvejelser, inden du suser ud og køber den første og bedste.


Mærkevarer eller ej

Det sker desværre ofte, at man tager en forkert beslutning, når man skal købe nye ting til hjemmet. Så er du også en af dem, så er du ikke alene.


Måske kender du det selv. Du ender med at vælge den billige løsning, da du ikke føler, at du har overvejet det grundigt nok, om den lidt mere pebrede Louis Poulsen PH lampe er pengene værd. Vi forbinder ofte mærkevarer som varer kendetegnet ved deres design og en vis prestige og kvalitet, og det kan for nogen skabe høj værdi. Klik her for at se udvalget af Louis Poulsen lamper.

Hvis du ikke føler ikke det store overskud i økonomien eller ikke gå op i, hvilket mærke lampen skal være, så fortvivl ej. At vælge et billigere alternativ betyder ikke nødvendigvis, at du køber noget billigt skrammel. Varer med et bestemt mærke gør, at produktet kan opnå højere markedspris, mens et produkt magen til, men uden det kendte mærke ofte sælges billigere, selvom den har samme fysiske og tekniske egenskaber. En billigere vare kan være et kompromis med samme kvalitet som originalen, men til en bedre pris. Du kan finde flere gode alternativer her.


Lampens betydning i hjemmet

Selvom hjemmet endelig er bygget færdigt og klar til indflytning, så gør ikke indretningsprocessen til noget, der skal overstås hurtigt. Måske kan du nikke genkende til følelsen af, at de nye møbler skal købes med det samme, så det hurtigt kan føles som et rart sted at være. Men i al hast ender det med den hurtigste og måske også billigste løsning. Men glem ikke lampens betydning. Den rette lampe er lige så vigtig i boligindretningen som en sofa eller et spisebord. Den fortjener derfor lige så meget opmærksomhed i både udvælgelsesprocessen og i sin plads i hjemmet.

  

Lad hjemmet afspejle din personlighed

Hjemmet er din base. Herfra tager din hverdag sit udgangspunkt. Derfor er det vigtigt, at du kan være dig selv. Det gælder, hvad end du er helt for alene eller sammen med dine nærmeste. Din base skal tilpasses og afspejle din personlighed. Hvis det for dig skaber høj værdi, at standerlampen i stuen er en Louis Poulsen lampen og ikke en “kompromislampe”, så kan det i sidste ende være pengene værd. Alternativet er, at du vælger at spare pengene og efter et stykke tid finder ud af, at du alligevel skulle have spyttet flere penge efter en Louis Poulsen lampe. Du ender derfor med at skifte den billige “kompromislampe” ud. Det resulterer i sidste ende i, at du faktisk fik brugt endnu flere penge, end hvis du blot havde gået efter din mavefornemmelse.



Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Annonce