Derfor skal du have gamle klassikere ind i din bolig

Derfor skal du have gamle klassikere ind i din bolig

26. jan 2019

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold fra recollection.dk

 

Boligindretning er noget, som mange af danskerne går meget op i, men det kan også være noget af en udfordring, når du skal vælge mellem de mange designere og koncepter på markedet. Skal man gå efter det nye og moderne design, eller er gamle klassikere det bedste valg? En god blanding er det helt optimale valg, men de gamle klassikere må du ikke undlade, for de giver noget helt særligt til din bolig. Vi vil gerne fortælle dig lidt mere om, hvilke design du skal gå efter. 

 

Derfor bør du have klassisk design i dit hjem

Markedet inden for interiør til boligen er i dag blevet kæmpestort, og du finder et væld af forskellige brands og butikker, der har alt det, du skal bruge til at skabe et moderne hjem. Det kan godt gå hen at blive en smule kedeligt, hvis du vælger alt fra samme butik, hvor den skandinaviske minimalisme afspejles i hvert møbel. Derfor bør du supplere med nogle af de gamle klassikere, som de fleste kan nikke genkendende til. Det klassiske design er ikke kun godt på grund af kvaliteten, men også grundet det meget personlige og unikke udtryk. Og så skaber du en god balance mellem de nye design og danmarkshistoriens designikoner. 

 

Hvad skal jeg gå efter?

Når du skal vælge dine designklassikere, så er der mange at vælge imellem, og det er meget individuelt, hvilken designer vi vælger at have i boligen. Som udgangspunkt er Arne Jacobsen en af de helt store designikoner i dansk historie, og med hans meget stilrene måde at designe møbler på, så vil et design fra ham passe ind i ethvert moderne hjem. Du finder blandt andet Arne Jacobsen hos Recollection, og her kan du finde et stort udvalg af forskellige klassikere fra Arne Jacobsen. Kig forbi Recollection og se, hvilke design fra Arne Jacobsen der vil passe perfekt ind i din bolig. 

 

Indret med stil

Når du vælger at kombinere nyt og moderne design med de klassiske designere, så er det vigtigt, at du ikke overdriver med det ene eller det andet. Har du i forvejen nogle ældre møbler, så kan du med fordel bruge dem i din bolig. Det vil give et personligt præg og give din bolig endnu mere personlighed. Det er nemlig en stor ulempe at købe nye møbler til boligen, fordi vi i dag skaber de bedste løsninger, hvis vores bolig bærer præg af personlighed og historier. Tænk derfor dine nuværende møbler ind i din indretning, så du kan få skabt en blanding af både nyt, gammelt og klassisk design. 


Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Annonce