Den nye trend – lej dine møbler

Den nye trend – lej dine møbler

1. mar 2021

Praktisk eller bæredygtigt? Tanken om at leje sine møbler kan udspringe af disse to forskellige principper.

Dét at leje møbler kan være en smart løsning, hvis du f.eks. bor i en midlertidig bolig og ikke har tiden eller lysten til at indrette den på egen hånd. Ved at kontakte de virksomheder, der udlejer møbler, kan du bestille en samlet pakke, så lejligheden bliver indrettet på én gang – og med alle de ting, du nu engang har behov for.

Udlejning af møbler

Møbeludlejning er samtidig en smart løsning til dig, der er flyttet i ny bolig, men stadig har den gamle til salg. En møbleret lejlighed får typisk flere fremvisninger, end hvis den står helt tom. De potentielle købere får ganske enkelt nemmere ved at visualisere, hvordan de forskellige rum kan indrettes. Mens boligen står til salg, kan du leje møblerne for den ønskede periode. Når boligen engang er solgt, henter udlejningsfirmaet selv møblerne, og du kommer hurtigt videre i processen. Udlejning af møbler hitter også hos virksomheder, der har et ønske om at være fleksible i indretningen og gerne vil skifte inventar forholdsvis ofte.

Den nye trend rammer samtidig ind i en bæredygtighedsbølge, hvor forbrugerne gerne vil væk fra køb og smid væk-kulturen. Mange føler sig fri ved tanken om ikke at eje en helt masse. Er drømmen at tage på en længere drømmerejse inden for 1-2 år, kan det måske ikke betale sig at investere i det helt store møbelarrangement for dernæst at skulle have det opmagasineret. Her kan det være fordelagtigt at leje møblerne for en kortere periode.

Leasing – kendt fra bilbranchen

Leasing er ikke noget nyt fænomen og har været anvendt i flere brancher gennem en årrække. Det gælder særligt for bilbranchen. Men hvad er flexleasing? Leasing har været et hit hos de forbrugere, der har haft lyst til at prøve nye biler med jævne mellemrum. Med flexleasing bliver den månedlige engangsydelse noget lavere, end hvis du går ud og køber bilen.

Leje eller købe handler selvfølgelig om, hvad du har det bedst med – og ikke kun det økonomiske aspekt. Du kan dog forvente dig, at det er et koncept, der kommer til at vinde større og større indpas på bl.a. boligmarkedet. IKEA er et af de varehuse, der går med tanker om at udleje møbler til deres kunder. Kender du endnu ikke helt din personlige smag, får du en unik mulighed for at eksperimentere med indretningen og kan også tillade dig at være mere dristig i din smag.



Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Annonce