Den bedste grill til haven eller altanen

Den bedste grill til haven eller altanen

17. jan 2023

Når du nu har fundet dit nye hjem, så ligger der stadig en masse arbejde foran dig. Du skal finde ud af, hvordan du indretter dit hjem bedst muligt. Har du meget plads tænker du nok, hvordan du kan indrette dine mange rum, mens du tænker meget i udnyttelse og funktionalitet når du har mindre plads. Men dit hjem er meget mere end indenfor, det er også hvordan du kan udnytte dine udendørsarealer. Sommeren er ikke lang i Danmark og netop derfor skal vi have det meste ud af den og altid stå klar til at udnytte det gode grillvejr. Men hvis man er en rigtig aficionado står du også klar med vintergrillen.

 

For den ultimative drengerøvsløsning, så skal grillen indtænkes som en del af spillerummet, således der er tid til et spil billard, en omgang casino på nettet eller et spil poker, alt imens bøfferne passer sig selv på grillen. Hvordan du får den bedste løsning til grillen afhænger helt af dine boligforhold, men uanset hvad dine forhold er, så har vi en spændende løsning til dig.

Løsningen til haven

Har du have står verden åben for gode muligheder. Her er der gode muligheder for at overveje, om du skal have et decideret grillhjørne og dermed et udendørs køkken eller om det er rigeligt med en god solid grill. Weber Spirit II E-310 GBS er et godt bud på en solid gasgrill. Grillen kommer med sidebord og den er nem at rengøre. Grillmad er altid bedst når man virkelig får smagen af, at maden er lavet for åben himmel og at vi kommer så tæt på kulgrillen som muligt. Kul har nok efterhånden fået et dårligt internationalt ry grundet den store CO2 påvirkning, men grillkullene kan bare noget når det kommer til smag.

 

Har du pladsen er det værd at kigge på muligheden for at opbygge egen grill. Der er en masse spændende inspiration at hente på “gør det selv” sider. Det kan både være i forhold til at bygge en nem betongrill selv, men også hvis du har plads til den helt store løsning med overdækket grillområde og hjemmebygget grillovn.

Løsningen til altanen

Er det på altanen du griller kan der være stor forskel på, hvor meget plads der er. Har du plads kan Weber Spirit II E-310 GBS er den hellige grav velforvaret, men selvom du ikke har plads til den store løsning, er der gode alternativer.

 

Den klassiske Weber kuglegrill fylder ikke meget og kan være en god løsning til små altaner. Dog er det kulgrill og det kan give lidt problemer med røgen, som du bør være opmærksom på i et lejlighedskompleks. Derudover findes der også gode mindre grille, som kan benyttes til gas og placeres på mindre områder. Weber Q3200 gasgrill, Dangrill Urban eller Morsø Forno Piccolo er gode bud på en lille gasgrill til altanen.

Løsningen til dig uden hverken altan eller have

Har du hverken have eller altan er der ingen tvivl - du skal ud af hjemmet. Du må aldrig nogensinde grille indenfor og derfor er din eneste løsning at begive dig ud i verden.

 

Weber Q3200 gasgrill, Dangrill Urban eller Morsø Forno Piccolo kan alle, med lidt god vilje, bringes med ud i verden, men ellers skal du ikke undervurdere engangsgrillen - den ser ikke ud af meget, men den kan stadig grille kebabs og pølser så englende synger, hvis du håndterer den korrekt.


Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Annonce