De populære lamper fra Menu er det rette valg

De populære lamper fra Menu er det rette valg

17. jul 2019

Dette er sponsoreret indhold  

Er du på udkig efter en ny lampe, er du kommet til det rette sted. Hos Roomformore.dk kan du nemlig købe fede og stilrene Menu lamper, der passer ind i ethvert hjem.


Hvad er Menu lamper? 

Roomformore.dk har et bredt udvalg af produkter til boligindretningen, herunder også lækre og stilrene lamper fra Menu. Allerede fra 1978 var brandet Menu med til at pryde de danske hjem med deres yderst smagfulde og kreative lamper. Menu lamperne var med til at skabe et mere moderne udtryk med de kreative løsninger og modeller. I starten var Menu et ganske stort navn i de Skandinaviske lande, men siden hen er brandet nået ud over Skandinaviens grænser. Og produkterne sælges nu til hele verden. Dette vidner også bare om, hvor lækre Menus lamper i virkeligheden er. Det vidner også om, hvor godt lamperne passer ind i alle hjem med deres luksuriøse design og udtryk. Det er ikke for sjov, at Menus lamper er blevet så populære, og det har mange forskellige designere også nydt godt af gennem tiden, når de har afprøvet deres kræfter. Alle disse designere har gennem tiden skabt mange ikoniske værker, og de sælges stadig i dag hos Roomformore.dk. 


Roomformore.dks brede udvalg af produkter 

Roomformore.dk har et stort udvalg af interiør produkter, der alle er designet til at pryde hjemmet med en helt masse stil. Men en helt sikker vinder er bordlamperne fra Menu, der ikke blot er designet til at se godt ud. Nej, lamperne er også funktionelle. Den mest populære lampe er designet af Jonas Wagnell, og den er opkaldt efter ham. Den har fået navnet JWDA Concrete Bordlampe, og ser man lampen, giver det god mening. Designet er råt og trækker tråde tilbage til gamle olielamper. Den er lavet af få materialer, og de helt fremtrædende er beton og glas, deraf kommer navnet også. Bordlampen udtrykker et råt og stilrent look. Den er ganske ikonisk i designet og passer derfor også ind i stort set alle hjem. En bordlampe er en god løsning, hvis man mangler lidt hyggeligt lys ved sofaarrangementet eller ved skrivebordet, når man sidder og arbejder.


Stilrenhed kombineret med funktionalitet 

Nu om stunder er det ikke nok bare at have en lampe, der kan give én lys. Nej, det skal også passe ind i indretningen og nærmest stå som et kunstværk i sig selv. Det betyder altså, at designet har fået næsten lige så stor værdi som funktionaliteten. I nogle tilfælde kommer funktionaliteten faktisk slet ikke i spil, når der skal vælges en lampe. Det er vigtigt, at de genstande man har i sit hjem, kan give én ro i sindet. Her menes der, at eftersom det er i hjemmet, man bruger det meste af sin tid, er det også vigtigt, at man er omgivet af genstande, der ikke larmer for meget og skaber uro. Den problematik opstår ikke med Menu lamper købt hos Roomformore.dk, der netop har et stilrent og afdæmpet design. Selv når lampen er slukket, vil man opleve, hvor lækker den er.


Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


x