Boligtrends 2020

Boligtrends 2020

22. aug 2019

2020 står lige for døren, og det nye årti byder på nye boligtrends. Vi skal i det kommende år byde velkommen til pastelfarver, rustikke møbler - og den nuværende velourtrend fortsætter med at være den foretrukne tekstil. Læs mere her og bliv klædt på til 2020s nyeste boligtrends. 


Pastelfarver

Vi har allerede fået en forsmag på pastelfarverne i 2019 - men i 2020 er det alternative pasteller, som er på menuen. Lyserød har oplevet stor popularitet i løbet af de seneste år, men nu får den lyserøde pastelfarve selskab af blandt andet syren, fersken og den limegrønne farve. Farverne kan være med til at give liv til ethvert rum - og du bestemmer derfor selv, om du vil male én væg i køkkenet limegrøn, eller om du vil tilføje rolig stemning til soveværelset med en babygul farve. 


Rustikke møbler 

Rustikke møbler har været i boligmagasinerne i flere år, og i 2020 kommer vi til at se flere rustikke møbler. Kendetegnet ved dem er ofte alternative materialer, som kobber, træ og andet med et mere rustik og upoleret udtryk. Du kan finde et stort udvalg af rustikke møbler hos https://ebuy24.dk/. Her finder du også et stort udvalg af boligtilbehør, så du kan blive helt klar til de nyeste boligtrends i 2020.


Velour 

Velour stammer egentlig fra 70’ernes indretning, men har i løbet af de seneste par år oplevet en renæssance i indretningen. Du kan således finde velour i næsten ethvert boligmagasin, og velour kommer i mange forskellige designs. Mens veloursofaen kan give et stilrent look til din stue, kan du også nøjes med en velourpude. Det er op til dig hvordan du vil udnytte velourtrenden - om det skal være med møbler eller tilbehør - men du kan i hvert fald være sikker på, at velour er en boligtrend som er kommet for at blive. Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


x