Blue Energy har en vision om grønne elregninger

Blue Energy har en vision om grønne elregninger

20. dec 2018

El er noget, som vi alle behøver, og i en verden hvor vi er blevet mere miljøbevidst end nogensinde før, tænker du som dansker også over, hvor din strøm kommer fra. Det er denne virkelighed, som Blue Energy og den har med i baghovedet, når de tilbyder grønnere el til dig som forbruger. Mads Andreas Olesen er partner i Blue Energy og kommerciel direktør, og han har en længere succeshistorie bag sig, som nu betyder, at han er endt i en af hovedposterne hos Blue Energy.


Hvem er Mads Andreas Olesen?

Mads Andreas Olesen er en af dem, som man kalder et ungt iværksættertalent. Forbes udgiver på årligt basis en liste over verdens største iværksættertalenter under 30 år, og herpå er Mads Andreas Olesen at finde i en alder af kun 27 år. Hans karriere som iværksætter startede i en tidlig alder. Allerede som 17-årig startede han sin første virksomhed i form af et reklamebureau. Efterfølgende kastede han sig ud i at etablere en konsulentvirksomhed og en salgsvirksomhed. Alt dette har været med til at lede ham til den post, som han nu sidder på hos Blue Energy. Han har været en del af Blue Energy lige siden virksomhedens spæde opstart sammen med blandt andet Allan Flindt, som er manden bag det hele. Helt specifikt blev han en del af virksomheden i 2015.


Men hvad der det helt præcis, der har ført til Mads Andreas Olesens succes? Han stoppede allerede sin uddannelse efter gymnasiet, men han ser ikke dette som et minus. I stedet for en uddannelse er han drevet af et helt naturligt drive for salg, og for at hans arbejde skal være en hobby. Hans store gåpåmod og viljestyrke har kun ført godt med sig. Det er nemlig ikke kun Forbes liste, at han bliver nævnt på. Han er også at finde på Berlingske Talent 100 tilbage i 2016 - kun ét år efter, at han blev partner og kommerciel direktør for Blue Energy. Samme år vandt han også prisen Årets Unge Håb ved IVÆKSTprisen. I dag har han altså mere erfaring på cv’et end de fleste unge har i en alder af 27 år. Hele 10 år som virksomhedsejer er en imponerende bedrift, og derfor er der ikke noget at sige til, at han har vundet erhvervsmagasinernes hjerter og flere priser gennem sine karriere.


Hvad kan Blue Energy gøre for dig?

Mads Andreas Olesen er en af dem, der godt kan lide at pille tingene fra hinanden for at bygge dem op på ny igen. Det er noget, som han mener, at el-branchen har haft brug for, og det er derfor det, han gør sammen med Blue Energy. Du har sikkert oplevet et utal af gange, at du ikke har kunne gennemskue din el-regning, og hvad det egentlig er, at du betaler for. Hos Blue Energy har de en vision om, at dine el-regninger skal være væsentligt mere overskuelige, så du har en mulighed for at følge med i dit forbrug. Samtidig med at el skal være mere over- og gennemskueligt, skal det også være grønnere. Derfor tilbyder Blue Energy en mere grøn energi, så vi i fællesskab kan bidrage til et bedre miljø, der ikke er præget af kul, gas og andre forurenende energikilder.Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg