Blue Energy – Gennemskuelig og bæredygtig energi til d...

Blue Energy – Gennemskuelig og bæredygtig energi til d...

1. feb 2019

Hvad enten du bor i lejlighed eller hus, er du sikkert bekendt med den udfordring, det er at finde hoved og hale i eludbyderne. Selvom el er et produkt, vi alle køber, er det for de fleste et kompliceret produkt, som er svært at forstå. Mange elselskaber kommunikerer alt for teknisk og kompliceret, og de giver dig regninger, som er svære at gennemskue. Dette er der ét elselskab, som har til formål at lave om på. www.bluenergy.dk er denne messias, og de prøver blandt andet på at skabe enkle og forståelige forklaringer samt transparente regninger til deres kunder. Samtidig kommer deres elløsning med en forsikring om, at den er er 100 % klimavenlig.


Kompliceret elnetværk, simpel elregning

Hvis du analyserer den strøm, som kommer ud af din stikkontakt lige nu og her, ved du ikke, om den er grøn eller sort. Effekten af strømleverancen er den samme hver gang, du tænder på kontakten. Men der er stor forskel på, hvilke elproducenter du støtter med din elregning. Dette forsøger Blue Energy at gøre mere overskueligt. Med deres elløsning får du en fast, månedlig elregning, hvor al dit forbrug er inkluderet. Så behøver du ikke at spekulere mere over din elregning.

Ideen bag Blue Energy udspringer af en stærk overbevisning om, at mennesker ikke er ligeglade med, hvordan deres strøm er produceret. Kul, olie og gas producerer store mængder CO2 og anden luftforurening, som er en stor faktor i de negative klimaforandringer, som ses i de seneste år. Forandringer, som kun vil blive værre med tiden, hvis samfundet ikke gør noget ved det kollektivt.

Derfor har Blue Energy valgt kun at sælge strøm, som udelukkende støtter vedvarende strømproducenter samt de nyeste solcelle- og vindmølle-anlæg.


Elselskab med et formål

Blue Energy er et elselskab med et klokkeklart formål. Deres vision er en fuldstændig grøn omstilling af energinetværket i Danmark.

Blue Energy ønsker at gøre det muligt for danskerne at købe og investere i deres egen grønne strøm. De arbejder på højtryk for at sænke den grønne produktion af strøm ned i menneskelig øjenhøjde, som er til at forstå. De vil hjælpe alle de borgere, der ønsker at være med til at gøre en reel forskel. Blue Energy hævder, at deres løsning på elforsyning vil give den enkelte borger en økonomisk fordel og samtidigt sætte gang i omstillingen til et grønt energinetværk.

Om din familie har et stort eller småt elforbrug, har Blue Energy en løsning, som passer til dig. De arbejder for at gøre din hverdag så nem som muligt, så du ikke behøver at bekymre dig om prisen per kWh. I stedet kan du og din familie med god samvittighed bruge løs af den klimavenlige strøm.


En fuldstændig klimavenlig elløsning

Blue Energy påstår, at deres strøm er 100% klimavenlig. Dette kan de sikre, da de investerer i grønne certifikater for hver kWh, deres kunder forbruger. På denne måde støttes opførelsen af nye vedvarende energikilder ved hver eneste brugte kWh.

Helt konkret foregår det sådan, at Blue Energy køber et grønt certifikat som dækker de kWh, du forbruger. Et grønt certifikat er et certifikat, der bliver udstedt fra enhver vedvarende energikilde, eksempelvis en vindmølle eller et solcelle-anlæg. Når vindmøllen bygges, bliver der udstedt et grønt certifikat for de kWh, som vindmøllen producerer det første år. Et grønt certifikat vil altid kun gælde et år. Blue Energy kan købe det grønne certifikat og derved købe den værdi, som vindmøllens producerede kWh udgør. Derved kan du via den strøm, du forbruger, støtte 100 % klimavenlig energi.

Med Blue Energy får du både en overskuelig elregning med frit forbrug samt en forsikring om, at du støtter den grønne omstilling.



Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Annonce