Bliv kunde i danskernes foretrukne bank

Bliv kunde i danskernes foretrukne bank

10. jan 2018

En god bank er et definitionsspørgsmål. Mange af os har det formentlig sådan, at hører vi minimalt fra vores bankrådgiver, så er der ingen ko på isen, og så er der umiddelbart ingen grund til at foretage et bankskifte. Det er en strategi, der uden tvivl er vel afprøvet, og som i mange tilfælde holder os kørende i en rum tid – lige indtil den dag, hvor vi står ansigt til ansigt med store, økonomiske omvæltninger. Det er hér, at vores bankrelation for alvor skal stå sin prøve.     

Har du været i netop den situation, har du måske også oplevet, hvordan man visse steder kan få en fornemmelse af, at når alt kommer til alt handler det i højere grad om de interne mål i banken, nemlig at tjene så mange penge som muligt, frem for selve rådgivningen af den enkelte kunde.

Efter sådan en oplevelse kan et bankskifte være en særdeles kærkommen og fornuftig overvejelse. For alt andet end lige må en banks fornemste opgave være at rådgive den enkelte kunde ud for dennes ønsker og muligheder.

Kunden forrest

I Arbejdernes Landsbank har man bygget sin forretning ud fra værdier som ansvarlighed, troværdighed og bæredygtig vækst, og derfor vil respekten for kundernes tid og penge altid stå forrest. Rent faktisk gør man sig hver eneste dag særligt umage for, at ingen kunder forlader et møde uden at have forstået, hvad det egentlig gik ud på, og hvad der blev aftalt. Rådgivningen skal simpelthen skabe værdi for kunden, og serviceniveauet skal ligge i toppen – hver gang.

Måske er netop denne strategi medvirkende til, at Arbejdernes Landsbank for 9. år i træk er blevet tildelt 1. pladsen i Voxmeters årlige, uafhængige kundeundersøgelse. Undersøgelsen, der bygger på besvarelser fra flere end 50.000 danske bankkunder, er den mest omfattende af sin slags blandt kunderne i den danske banksektor og bygger på grundige interviews om kundernes oplevelser med bankernes service, produkter og rådgivning. Og her er konklusionen altså klar: Danskernes foretrukne bank er Arbejdernes Landsbank.

Klart svar på 24 timer

Netop vurderingen af Arbejdernes Landsbanks rådgivning er stærkt medvirkende til den flotte 1. plads, og et af de tilbud, der understreger bankens høje serviceniveau, er muligheden for at få opfyldt sin boligdrøm på 24 timer.

Der er ingen tvivl om, at boligkøb handler om behov, drømme og ikke mindst timing – at kunne slå til på det rette tidspunkt. Hos Arbejdernes Landsbank står man derfor altid klar, når den perfekte bolig er i skudlinjen – ja rent faktisk er det muligt at booke et boligmøde med 1 times varsel, hvor man efterfølgende inden for 24 timer får svar på, om man kan gøre boligdrømmen til virkelighed.

Læs mere om danskernes foretrukne bank på www.al-bank.dk.

 


Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Annonce