AndLight oplever stigende interesse for Flos lamper

AndLight oplever stigende interesse for Flos lamper

13. nov 2018
Når man skal finde den rette lampe til indretningen er det selvfølgeligt vigtigt at belysningen er behagelig og har den rette styrke til den placeringen som lampen nu engang får. Selvom belysning er lampens primære funktion så spiller designet også en væsentlig rolle. Designet på en lampe kan hjælpe med at komplimentere rummet den er placeret i og det er her Flos lamper kommer ind i billedet. Ikke nok med Flos har en god belysning så er deres design også specielt og nytænkende, så lampen bliver automatisk et samtaleemne når man ser den i rummet.

Køb den rette Flos lampe til det rette sted

Når man skal finde den rette lampe så kan det være lidt af en jungle. Der er alt lige fra lysstyrke, varmen i farven fra pæren og så er der designet af lampen. Alt dette skal man tage stilling til når, man skal finde den rette lampe. Nogle mennesker ser bare lamper som lys og tænker ikke videre over design og placering, men med den rette lampe vil man opleve en helt anden følelse.

Flos lamper er især gode til at komplimentere et rum og fremhæve nogle af de elementer som befinder sig i rummet, som eksempelvis en sofa eller reol som skal fremhæves. Den rette lampe vil give ekstra liv til et sted som måske tidligere har manglet det.

Vil man købe Flos så er det næsten muligt for enhver person at finde noget som de finder interessant. Der er den mere simple Glo-Ball serie, den mere industrielle Toio serie og til sidst den mere abstrakte og samtalevækkende Taraxacum serie. Det er kun et udpluk af serier som Flos har, nedenfor vil du kunne læse lidt info om de tre mest populære lamper fra Flos.

En form du nok har set før – Snoopy bordlampen

En af lamperne fra Flos som med første blik virker genkendelig er Snoopy bordlampen. Selvom man ikke kender til Flos og deres design så kan man stadig genkende formen på Snoopy lampen. Det er klart en lampe som fungerer godt til bordet både i form af lys og design, men også fordi folk ligger mærke til formen på lampen. Lampen har en krop af hvid marmor og en emaljeret metallisk top.

Den populære pendel – Flos 2097 pendel

Med det hav af pendler der findes så har Flos fået skabt en pendel som skiller sig ud blandt mængden. Flos 2097 pendlen som mest af alt minder om en lysekrone der har fået en teknologisk opgradering. Denne pendel er blevet meget populær fordi den mest af alt er nytænkende og den er unik i set udseende. Pendlen findes både i en lille og stor version med eller uden LED og kan fås i krom eller messing udgave.

En simpel men effektiv væglampe – Flos 265 væglampe

Når man ser Flos 265 væglampen ser den måske ikke ud af meget, men lad ikke udseendet snyde dig. Den lange arm gør at den kan nå langt ud i et rum og kan placeres som det passer dig. Flos 265 er en super simpel lampe, men med de industrielle undertoner fremstår den alligevel af mere end ved første øjekast. Den fås i en sort eller hvid udgave.
 
Historien bag Flos lamper og deres ansete designs

Historien om Flos starter allerede tilbage i Italien i 1960’erne hvor Sergio Gandini overtog og han besluttede sig for at den kreative tankegang og målene som Flos havde sagtens kunne gå hånd i hånd. Flos flyttede lokation til et industriområde i Brescia for at inspirere og skabe et miljø for designerne som kunne hjælpe med nytænkning af ideer. En af de ideer som kom ud af det, er deres berømte Arco gulvlampe som blev designet af Achille & Pier Giacomo Castiglioni. I 1985 mødte Sergio Gandini en ung Philippe Starck som havde en række ideer som senere hen blev til den specielle Lounge Gun serie.

Ved årtusindeskiftet havde Piero Gandini overtaget firmaet fra sin far Sergio Gandini og i det påbegyndte han en ny retning for Flos. Piero bedte om hjælp fra nogle af de mest lovende internationale talenter indenfor design. Det skete i form af at adaptere sig til den nye teknologi som var på trapperne. LED lyset blev et stort fokus for Flos og satte sig for at mestre LED lyset.

Det store fokus betød bl.a. at Flos opkøbte firmaet Antares og Flos skabte dermed Flos Architectural Lighting som har til formål at give lys til mere professionelle omgivelser. Det kan være i kontorbygninger eller på offentlige pladser.

Sidst men ikke mindst er der Flos Outdoor som fokuserer på belysning til haven eller parker som har til formål at rykke de designs man har kendt Flos for udenfor så designene kan blive kigget på i naturens omgivelser.

Flos er i dag meget skarpt indstillet på hjemmet og designet dertil. Ny teknologi er også et fokuspunkt og Flos er meget opsatte på at udforske alt ny teknologi som kunne gavne deres designs eller lamper, det gælder både materiale- og belysningsmæssigt.

Er Flos det rette brand til dit hjem?
For at runde af på overskriften på dette indlæg, må vi sige at Flos har skabt deres ry pga. den lange historie de har haft med innovative ideer og villighed til at prøve nyt. Deres vision om altid at byde nye teknologiske udfordringer velkomne og få de bedste designere i verden til at hjælpe med at tackle designmæssige udfordringer.

Med det stigende fokus på hjemmet og omgivelserne man befinder sig i, når man er hjemme har betydet at der hele tiden kommer nye designs. Der er støre opmærksomhed omkring indretning i hjemmet og hvor førhen var det meget møbler der havde fokussen på dette punkt er lamper gået hen og fået en større indflydelse på indretningen i hjemmet.

Du kan finde et stort udvalg af Flos lamper på AndLight.dk. Hvis ikke Flos lamperne er interessante så er det godt at udvalget af designerlamper hos AndLight er kæmpe stort, så der er rig mulighed for at finde alternativer som du finder mere interessant. Det er blot at gå på opdagelse hos Nordens førende online forhandler af designerlamper.
 

Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Annonce