6 spændende artikler om boliginteriør

6 spændende artikler om boliginteriør

3. dec 2020

En af de ting, som internettet er rigtig god til, er at give inspiration. Inspiration til hjem og bolig er ingen undtagelse, og hvis du står derude med en kreativitet, der er gået lidt i stå, så er der masser af hjælp at hente. Vi har samlet 6 spændende artikler, som du kan læse igennem og lære om moderne boliginteriør og de mest populære indretningstrends. 


De nyeste boligtrends 

De seneste år er der især to trends, som er kommet meget på mode, og man kan næsten ikke komme uden om dem, hvis man læser om emnet på nettet. Det drejer sig først og fremmest om bæredygtighed i indretningen, hvilket man kan læse om på https://byggeri-arkitektur.dk/de-nyeste-boligtrends. Udviklingen, som vores klima har gennemlevet i moderne tid, gør, at det er nødvendigt at tænke nyt i forhold til produktionen af varer - herunder også, når det kommer til boligen. Derfor ses det meget ofte, at man forsøger at inkorporere naturen i hjemmet, fordi det ofte er bedre for miljøet end andet materiale af for eksempel plastik. Indret.dk mener, det med det naturlige interiør er kommet for at blive, og det kan man læse mere om på https://indret.dk/Farver-og-naturligt-interioer-er-kommet-for-at-blive

Den anden trend, der er en del af den nyeste mode, er farve på væggene. Der kan næsten ikke komme for meget farve ind i hjemmet, og med farver der passer kan man indrette et rigtig stilfuldt hjem, ifølge https://aniston.dk/indret-et-stilfuldt-hjem-med-house-decor.126311.html


Genbrug er det nye sort

I ånd med det bæredygtige, så er en anden trend på mode genbrug. Med genbrug kan vi reducere den store overproduktion af varer, og bruge nogle af de meget genanvendelige møbler igen. Genbrug passer helt perfekt ind i den moderne tidsånd lige nu, og med et øje for genbrug viser du også til dine gæster, at du har et øje for bæredygtighed og miljø. Det kan du læse mere om på https://www.rnn.dk/2020/02/hubsch-er-med-i-top-indenfor-boligtrends/.


Vitrineskab giver nye muligheder i din indretning 

En måde hvorpå du kan skabe ny dynamik i din indretning er ved at købe et vitrineskab. Du kan udstille dine ting både i stuen, i soveværelset eller på badeværelset, og du kan se flere eksempler på, hvordan du kan gøre det her: https://www.anmeld-haandvaerker.dk/sponsoreret-artikler/skab-nye-muligheder-i-din-indretning-med-et-vitrineskab. Vitrineskabet kan også være med til at give lidt mere luft til hjemmet, hvor opbevaringen af dine ting ikke fylder så meget. På https://stiften.dk/artikel/s%C3%A5dan-skaber-du-kontraster-i-din-boligindretning kan du læse mere om, hvordan man leger med lys og skygge og skaber nogle kontraster i dit hjem. 



Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Annonce