5 bud på din næste investering

5 bud på din næste investering

5. dec 2020

En ny sæson melder sig og det er blevet tid til at gå på jagt i mode, accessories boliginteriør.  Måske trænger huset til en makeover - eller også har du bare lyst til at gå på jagt i en butik og kigge efter tilbud. Det er i hvert fald helt sikkert, at det er tid til at investere i hjemmet. Her giver vi dig 5 bud på din næste investering - til dig selv eller boligen.

Lidt nyt tilbehør

Den første investering handler udelukkende om dig selv. Det er selvfølgelig godt at investere i huset, men det er mindst ligeså vigtigt at forkæle dig selv med noget nyt. Et ur vil næsten altid være en investering, som skaber værdi for dig nu her, men også i fremtiden. Kig f.eks. forbi Certina ure og se deres udvalg af moderigtige ure.

En ny sofa 

Sofaen er i mange hjem husets samlepunkt. Det er her vi sidder, når vi skal se morgennyhederne, når vi skal spise slik til X Factor om fredagen, og når tømmermændene skal soves ud om søndagen. Derudover skiftes sofaen sjældent ud, så du foretager en langvarig investering ved at anskaffe dig en netop nu. Sørg for at finde en, hvor der er plads til hele familien på én gang.

Et skab

Et skab er ikke bare et skab, der er et utal af designs og funktioner, når du skal finde det helt rigtige. Her er det vigtigste, hvad skabet skal indeholde for lige netop dig. Skal det stå og vise tallerkner frem? Eller måske skal det bruges til at udstille din vinsamling? Hvis du nyder en drink i weekenderne, kan du også vælge at få et barskab. Vitrine- og barskabe kan opfylde både en æstetisk og brugbar funktion. 

Et motionsrum

Hvis du har lidt ekstra tid til overs på hænderne, så kan du foretage den ultimative investering i din egen sundhed - nemlig at bygge dit eget motionsrum. Det kræver måske en smule professionel hjælp alt efter, hvad du har behov for af vægtstænger og stativer. Men du kan også komme langt med blot et par måtter, håndvægte og elastikker.

Nye møbler til haven

Sommeren nærmer sig, og det gør solskin forhåbentlig også. Der er en del penge at spare, hvis du husker at købe dine havemøbler uden for sæson. Det kræver kun et hurtigt klik på nettet eller en tur i dit lokale bolig- eller byggemarked. Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


x