4 ting du ikke kan undvære på terrassen denne sommer

4 ting du ikke kan undvære på terrassen denne sommer

26. mar
Dette er sponsoreret indhold

Danmark er blevet ramt af sommervejr, og snart er det tid til sommerferie. Det vil sige, at mange flere danskere får tid og lyst til at bruge flere af dagens timer udenfor. Et af de steder hvor der særligt bliver brugt meget tid, er terrassen. Derfor er det også denne artikels omdrejningspunkt. Her finder du fire skønne tips til, hvad du absolut ikke kan undvære på din terrasse denne sommer. Læs med og bliv inspireret. 


Tag en pause fra solen
Selvom det kan være fristende at ligge i solen dagen lang, er det sjældent sundt for din hud - medmindre du jævnligt påfører et godt lag solcreme. Derfor er det en god ide, at du af og til søger skygge eller vælger at sidde i skygge hele dagen. Selvom du sidder i skyggen, før du stadig farve. Skygge tillader nemlig, at du stadigvæk bliver udsat for omkring 50 % af solens UV-stråler. Du skal derfor ikke holde dig væk fra skyggen, fordi du ikke tror, at du kan tanne her. 

Hvis du vil kunne sidde udenfor på din terrasse hele dagen, er det en god ide at anskaffe en parasol eller markise. Markiser dækker over et større område, og nogle af dem er mulige at folde sammen, når du ikke ønsker at bruge den.


Hold dig varm om aftenen 
Selvom den danske sommer mange gange betyder lune sommeraftener, er det ikke altid tilfældet. Derfor er det en god ide at anskaffe en terrassevarmer. Ved at have sådan en i gang, behøver du ikke at søge ly for nattens køligere temperaturer. Du kan i stedet blive ved med at sidde og hygge dig på terrassen. 

Terrassevarmere finde i mange forskellige størrelser og former, og det er derfor muligt at finde en, der passer helt perfekt til dit behov og din terrasses størrelse.


Blomster skaber hygge
En tredje ting du ikke kan undvære, er blomster på terrassen. Selvom det kan lyde banalt, er disse helt uundværlige. Grunden til dette er, at de er med til at skabe liv og hygge, og så gør de din terrasse noget mere indbydende at befinde sig på, fordi der er noget dejligt at kigge på.


Komfortable møbler kan ikke undværes
Hvis du vil have muligheden for at bruge mange timer på din terrasse, er det vigtigt, at du gør dig selv det behageligt. Det vil sige, at du møbler du har stående på terrassen, skal være af høj komfort, så du kan holde til at sidde der i længere tid. Det kan derfor godt betale sig at bruge lidt ekstra penge, når det kommer til indkøb af havemøbler. Hvis du ikke gider at skifte de gamle ud, kan du forsøge at gøre dem mere behagelige ved at tilføje nogle skønne hynder og puder. Disse kan gøre meget for komforten. 

Hvis du godt kan lide at slænge dig på terrassen, kan det være en fordel for dig at investere i en solseng eller en sofa, som kan stå udenfor. 

Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


x