3 tips til indretning af børneværelset

3 tips til indretning af børneværelset

25. jun 2020

Dette indhold er sponsoreret

Det perfekte børneværelse danner ramme om mange timers legen, udfoldelse af kreativiteten, men også afslapning. Disse ting kan være svære at indfange alle sammen, for hvilke elementer skal inddrages, for at opfylde hvilke krav? Det er det vi prøver at indkapsle i denne artikel med 3 tips til hvad du skal tænke på, når du indretter dit børneværelse derhjemme.

  1. Møbler

Møblerne spiller en stor rolle på børneværelse. De skal både opfordre til afslapning, men også til leg og kreativitet. De skal derudover både være funktionelle, men helst også fine at se på og passe ind på børneværelset. Børnemøblerne fra hoppekids indfanger netop dette. Hoppekids laver møbler specielt til børneværelset og de passer derfor perfekt derind. Ved at have hoppekids’ møbler i børnestørrelse skaber man et rum, der er dedikeret til børnene og de vil derfor højst sandsynligt bruge mange timer derinde, både på at lege, men også på at slappe af. Disse børnemøbler fra hoppekids er ikke kun fine, men de er netop også mindre i størrelsen på grund af målgruppen, så de skaber faktisk også en luft og lethed i rummet. Møblerne må helst ikke fylde for meget i et børneværelse, da det rent faktisk er gulvpladsen der udnyttes mest af børnene, da det er her de tumler rundt og leger.

  1. Opbevaring

Opbevaring er også super vigtigt at tænke ind i børneværelset. Hvis man ikke har den rette opbevaring, kommer det i længden til at flyde med en masse legetøj og børnetøj. Hav derfor nogle gode lukkede opbevaringsløsninger, der kan gemme alt ‘rodet’ væk og skabe rene, pæne flader. Derudover er det vigtigt at have opbevaring i børnehøjde til de ting, som børnene bruger mest. Denne kunne for eksempel være deres legetøj. På denne måde slipper du for altid at skulle hjælpe med at finde det frem, samtidig med at du giver dem mulighed for selv at tage initiativ til leg og fordybe sig i det alene.

  1. Dekoration

Dekorationen på et børneværelse er selvfølgelig også vigtigt. Tekstiler, farver og mønstre udvikler barnet og kan både være inspirerende og beroligende. Så vælg nogle fine, rolige farver til væggene og læg eventuelt et blødt gulvtæppe på gulvet. På denne måde kan du stimulere deres sanser, samt gulvtæppet er praktisk, da de ikke vil slå sig, når de leger på et blødt underlag.


Disse tre ting er vigtige at tage i betragtning, når man skal skabe det perfekte børneværelse. Med disse tre tips vil man både opnå at skabe rammerne for aktivitet og leg, men også for en ro.





Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Annonce