3 tips til hvordan du pifter din bolig op

3 tips til hvordan du pifter din bolig op

1. feb

Føler du, at din bolig er lidt trist og grå? Eller kan du bare mærke, at der trænger til at ske nogle forandringer? Så kan du med fordel læse videre på denne artikel. Her finder du nemlig tre gode tip til, hvordan du kan pifte dit hjem lidt ekstra op, så det igen kan få nyt liv og glæde.

Wallstickers skaber glæde

En af de ting der virkelig kan gøre en bolig kedelig er, hvis der ikke hænger noget på væggene - særligt hvis væggene er hvide eller en anden meget neutral farve. Derfor er det også en af de ting, du skal fokusere på, når du vil pifte din bolig op.

Der er mange forskellige muligheder, når det kommer til at pynte væggene. Du kan vælge at hænge billeder, plakater eller pynt op. Du kan dog også vælge at benytte de såkaldte wallstickers. Mange føler, at wallstickers er noget for børn og unge, men der findes så mange forskellige af slagsen, at der også er nogle for voksne. Du kan blandt andet tjekke udvalget ud på https://smartstickers.dk/. Her kan du finde wallstickers til ethvert rum og til alle aldre. 

Gå ikke ned på planter

I løbet af de seneste par år, er der særligt en boligtrend, der har slået igennem, og det er indendørsplanter. I dag er det næsten ikke muligt at have for mange planter indenfor. Jo mere det minder om en jungle, jo bedre. Derfor er planter i hjemmet også en af de ting, som kan hjælpe dig med at give boligen nyt liv. 

Selvom du måske ikke har grønne fingre, kan du sagtens holde planter. Der findes nemlig mange forskellige planter, der ikke kræver en særlig stor opmærksomhed eller pasning. Det gælder blandt andet en Monstera eller Pilea. Disse planter skal kun vandes en gang hver eller hver anden uge alt efter årstiden. 

Planter har også den fordel, at de skaber et bedre indeklima, fordi de renser ud i luften. Og så ser det bare skønt ud med lidt grønt i hjemmet. 

Farver er ikke noget at frygte

Når du træder ind ad døren til de fleste hjem, vil du se, at væggene er hvide eller en anden neutral farve. Selvom det er blevet mere moderne med farver, holder de fleste mennesker sig til det lidt mere neutrale i deres hjem. Dette er dog en skam, da farver virkelig kan gøre noget godt for indretningen. Det behøver ikke at være mange farver, men bare lidt kan have en stor betydning. 

Er du modig kan du male dine vægge eller blot en enkelt væg en farve. Du kan også beholde væggene i neutrale farver og vælge at tilføre rummet farve gennem møbler, tekstiler og pynteting. Du skal desuden ikke være bange for at kombinere farver eller for at vælge en farve og køre flere nuancer af denne. 


Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


x