3 måder du kan forbedre din boligindretning på

3 måder du kan forbedre din boligindretning på

21. sep 2020

Vil du gerne have en smukkere boligindretning? I så fald skal du læse med her. Her får du hele tre gode råd om, hvordan du kan forbedre din boligindretning.

Overvej din opbevaringsplads

Det er helt oplagt at overveje sin opbevaringsplads i hjemmet. Ens opbevaringsplads har nemlig ikke kun en praktisk funktion i form af, at det opbevarer alle vores genstande. Det er samtidig en meget vigtig del af din boligindretning.

Det er meget vigtigt at pointere, at lige netop dine hylder er en vigtig del af din opbevaringsplads. På disse hylder har du ofte en del dekorationsting stående og måske et par bøger nu og da.

Dine hylder er samtidig også meget synligt fremme. De er en del af dekorationen, lige såvel de er en del af din opbevaringsplads.  Det er derfor vigtigt, at disse hylder er lavet i et meget smukt design, såsom et Rune Jakobsen design. På den måde er du sikker på at sende et stilfuldt udtryk i det rum, hvor du har disse hylder i.

Er det på tide med en ny farve på væggene?

Nogle gange skal man i gang med noget helt stort for at man føler, at der er sket noget inde i et rum. Er det på tide at få en helt ny farve på væggene?

At skifte farve på væggene kan give et helt andet indtryk i et rum. Det behøver ikke at være så voldsom en overgang, såsom hvis man gik fra en gul til en grøn farve. Det kan blot handle om nogle få farvenuancer, som man ændrer på. Det kan gøre hele forskellen.

Tag eventuelt en snak med forhandlerne nede i malerforretning hvis du er i tvivl om hvilken farver du skal have på dine vægge. Ofte kan du få nogle malerprøver hjem, så du kan få en bedre fornemmelse af, hvordan det vil se ud inde i din bolig. 

Kan du nøjes med nogle flotte dekorationsting fra genbrug?

Hvis du gerne vil have ændret på tingene inde i hjemmet, men du ikke har så mange penge, så kan du også gå ned i genbrug. Her kan du ofte finde nogle rigtig flotte dekorationsting, som kan give nogle nye indtryk i din boligindretning.

Ofte skal der slet ikke så meget til, før man føler at hele boligindretningen har ændret sig. Og hvis du bor i en storby, så er det især meget nemt at finde frem til nogle flotte dekorationsting nede i en genbrugsbutik. 


Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Annonce