3 hjemmeprojekter til sommerferien

3 hjemmeprojekter til sommerferien

25. mar 2020
Dette er sponsoreret indhold

Et sjovt og spændende projekt kan være at give dig i kast med indretningen i dit hjem. Er I på udkig efter et nyt og spændende sommerprojekt, så er microcement fra BaseBeton vejen frem. Her vil du nemt og hurtigt kunne skabe et hjem med atmosfære. 

Derfor kunne et projekt være at give dit hjem et frisk pust. Med microcement findes der nemlig et hav af muligheder for at skabe lige netop det look du går og drømmer om. Men er du især til det simple udtryk med glatte overflader? Så lad eksperimenter med microcement være dit næste projekt. 

Mal, mal, mal
Sommeren er over os og en lang sommerferie går os i møde. Det betyder for de fleste fri fra arbejde og uddannelse og derfor mere fritid til at gøre lige præcis det man har lyst til. Dette er en god mulighed for at aktivere din kreative side. En side du måske ikke dyrker så tit, da det ofte kræver tid og energi som du måske ikke lige besidder i din hverdag med job eller skole. Men nu er tiden inde. 

Du kan give dig i kast med et maleprojekt, og give din hverdag et friskt og farverigt pust. Mangler du farve i dit hjem så grib et af dine møbler og mal så løs. Er dine møbler dog lige som de skal være, så kan du også blot male et billede til væggen eller til en af dine kære. Så er du også med til at sprede lidt glæde oveni at få stimuleret din kreative side. 

Plant din egen køkkenhave
Det gode vejr er en stor del af disse måneder hvor sommerferien indtræffer. Her er der altså rig mulighed for at eksperimentere med køkkenhave og hjemmedyrkede krydderurter. Et sommerferieprojekt som du får en masse lækkert ud af. Først og fremmest vil det skabe mere liv i din have. For det andet vil det, i høj grad, optimere din madlavning. Der er ikke noget som hjemmedyrkede krydderurter eller grøntsager til det lækre sommermåltid.

Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Annonce