3 gode tips til at skabe et fundament for indretningen

3 gode tips til at skabe et fundament for indretningen

18. aug 2019

Dette indhold er sponsoreret

Er du lige flytte i ny bolig eller trænger den gamle bare til at blive piftet lidt op? Så er du komme til det helt rigtige sted. Her i artiklen giver vi dig nemlig tre gode tips til, hvordan du skaber det bedste fundament for din indretning. Uden et godt fundament, bliver din indretningen aldrig helt spot on. 


Flotte gulve 

Mange glemmer, at det har en relevans for indretningen, men gulvet er noget af det vigtigste, hvis du vil have en gennemført stil og et flot udtryk. Du kan vælge alt fra fliser, klikgulv til træ og gulvtæpper. Mulighederne er mange, og alle de forskellige muligheder giver hver især et forskelligt udtryk til rummet. 

Har du gulvtæppe, ønsker du, at der skal være en hyggelig stemning. Fliser har ofte den helt modsatte effekt og giver et mere koldt rum - til gengæld er de noget lettere at rengøre. Trægulv kan skabe hygge såvel som et stilrent udtryk. Eftersom alle former for gulv indikerer noget forskelligt, er det vigtigt, at du overvejer dit valg nøje.

Er du glad for det gulv, som der i forvejen er i boligen, kan du overveje at pifte det en lille smule op. Har du gammelt trægulv, kan det være en god ide at få det slebet. Du kan få hjælp til gulvafslibning på https://soobersgulvafslibning.dk/. Har du i stedet et gammelt gulvtæppe, kan det være en fordel at få det renset - det er nemlig ikke alt, en støvsuger kan klare.


Basis vægge eller mere spræl?

Efter gulvene er kommet på plads, er næste skridt at få styr på dine vægge. Der er utrolig mange muligheder, når det kommer til væggene, og hvordan de ser ud, betyder meget for den endelige indretning.

Hvis du gerne vil have, at rummet skal have en minimalistisk fremtoning, eller hvis du gerne vil have møblerne til at træde tydeligere frem, er det en fordel at vælge et hvidt eller gråt tapet - gerne i en lys nuance. Hvis du har en klar ide om, hvilken stil du gerne vil køre, eller hvis du bare gerne vil have lidt mere spræl i rummet, kan du forsøge dig med farvede vægge. Hvis du synes, at det er lidt voldsomt med alle rummets vægge i den samme farve, kan du også vælge kun at male eller tapetsere en eller to af dem. 


Overvej før du indretter

Når du har styr på gulv og vægge, er det lige før, at du er klar til at indrette - men ikke helt endnu. Før du begynder at indrette, er det nemlig en god ide, at du sætter dig ned og overvejer, hvordan du gerne vil indrette. Find computeren eller pen og papir frem og begynd at visualisere, hvordan rummet skal indrettes.

Grunden til at det er en god ide at lave nogle skitser for indretningen, inden at du begynder på den endelige indretning er, at du ikke ender med at flytte rundt og hænge op forgæves. Ikke alt der ser godt ud inde i dit hoved, ser godt ud i virkeligheden. Derfor er det en god ide at prøve det af på papir først.



Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Annonce