3 gode råd til at skabe nyt liv i stuen

3 gode råd til at skabe nyt liv i stuen

31. dec 2019

Dette er sponsoreret indhold 

En stor og dejlig stue er hjemmets hjerte. Stuen er hjemmets største og vigtigste værelse, det er mødestedet for hele familien, hvilket altså betyder det er essentielt, at det er hyggeligt at opholde sig her. Dette kræver, at man har en stue, man er tilfreds med, både når det kommer til indretningen, udsmykningen og møblerne. Det kan dog være svært at prioritere de praktiske ting, i en ellers travl hverdag. Men det er vigtigt at huske, at når de hjemlige omgivelser er optimale, så undgår man at blive stresset over det. Men hvad nu hvis stuen trænger til et friskt pust, men man kan ikke overskue at gå i gang med det helt store renoveringsprojekt? Der er heldigvis alternative måder, hvorpå du kan pifte din stue op på en mere simpel og overskuelig måde. Det kan nemlig være de små ændringer, som er med til at skabe de hyggelige omgivelser i stuen. Tag et kig her, og få tre gode råd til, hvordan du nemt kan give din stue et friskt pust, uden det kræver en omfattende renovering. 

Køb nye lamper 

Et simpelt, men stadig betydningsfuldt råd, er at skifte dine lamper i stuen. Det er typisk ikke noget, man tænker over i dagligdagen, men et par smukke og lysende lamper kan skabe et rigtig smukt udtryk i stuen. Man kan skabe sit helt eget udtryk, ved at kombinere alt fra loftslamper til bordlamper eller gulvlamper. Men hvis du gerne vil forkæle dig selv lidt ekstra, hvorfor så ikke vælge en PH lampe til stuen? Det er lamper som er populære på det danske marked, da det er fine kvalitetslamper, der giver et smukt udtryk i stuen. Man kan dog også forkæle sin stue med andre lamper - Designlite.dk udbyder et stort udvalg af lamper i forskellige størrelser og designs, så det er bare om at vælge de lamper, der passer bedst ind i stuen. 

Køb nye malerier

Udsmykningen på væggene betyder faktisk utrolig meget for helhedsbilledet af rummet. Derfor er et forslag, at man simpelthen skifter de gamle og kedelige malerier ud med nye og lækre malerier. Der findes massere af muligheder, når det kommer til udsmykning af vægge, man kan vælge at pryde væggen med et maleri i en pangfarve, og dermed skabe en helt ny dynamik i rummet. Hvis man ikke ønsker at udskifte sine malerier, kan man også blot købe nye hylder eller andet pynt til væggene, og på den måde skabe nyt liv i stuen. 

Omrokér i stuen
Hvis man ikke ønsker at udskifte møbleringen i stuen, er der heldigvis en anden løsning. Et forslag er at arrangere møblerne i stuen på en ny og spændende måde. Dette behøver ikke at være et kompliceret projekt. Man kan blot vælge at placere lænestolen på en ny plads i stuen, eller man kan stille sin sofa op ad en anden væg. Det er små ændringer, som alligevel skaber en ny dynamik i rummet. 


Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


x