3 bud på den personlige gave

3 bud på den personlige gave

4. aug 2020

Dette indhold er sponsoreret


Når man skal give gaver, kommer man ofte til at falde i de gamle vaner og give nogle klassiske, og måske også småkedelige, gaver. Men sidder du og ønsker at give en mere personlig gave, kan det sagtens lade sig gøre. Man skal bare tænke lidt ud af boksen og det er lige det, vi vil hjælpe dig med i denne artikel. Vi kommer nemlig her med 3 bud på, hvad den mere personlige gave kunne være, så du kan glæde vedkommende, der skal modtage din gave og vise du holder af dem.


Noget hjemmelavet

Brug din kreativitet og lav noget hjemmelavet, der viser du har brugt din tid på at lave den perfekte gave. Du kan lave alt fra et hjemmelavet smykke, til et billede, eller et lille hjemmelavet møbel, hvis du er meget kreativ og fingernem. En hjemmelavet gave er bare noget der vækker ekstra glæde, da man udmærket godt ved der er lagt tid og kræfter i sådan en gave.


En fotobog

Hvilken mere personlig gave end en Fotobog, hvor du samler alle jeres fælles billeder? En fotobog er overraskende nem at lave, den svære del er blot at vælge ud, hvilke billeder der skal være i den. En fotobog kan nærmest ikke blive mere personlig, da den er fyldt med personlige minder I kan huske tilbage på sammen - og det er altså bare noget andet at have billeder i fysisk form end på computeren eller telefonen.

En oplevelse 

At give en oplevelse i gave er i den grad også en personlig gave, da denne gave handler om at skabe endnu flere personlige minder sammen. Tag udgangspunkt i vedkommendes interesser og vælg en oplevelse ud fra det. Er vedkommende, der skal modtage din gave, en kreativ type, kunne det for eksempel være sjovt med et keramik kursus? Eller er vedkommende vild med musik, ville det måske være optimalt med et par koncertbilletter?


Den personlige gave kræver blot at man kender personen, og derudfra kan finde lige præcis den gave, der vil vække glæde hos vedkommende. Tag udgangspunkt i disse 3 bud på den personlige gave og vælg den ud, der passer lige til den person, der skal modtage din personlige gave.



Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Annonce