{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
2.186 visninger | Oprettet:

nyt hus {{forumTopicSubject}}

vi er kommet frem til det nok ikke kan betale sig at renoverer på det hus vi er ved at købe og tænker på at bygge nyt, altså få et firma til at lave huset udevendig og vi så laver det indenfor selv hvis vi kan lave det for max1.3 for ca 150 kvm. nogle der har erfaringer fra sådanne projekter???


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  nyt hus
  • Dennis M
    Dennis M Tilmeldt:
    sep 2009

    Følger: 1 Emner: 3 Svar: 15
    #1   20. dec 2012 Forstår ikke helt dit spørgsmål. Vil I lave det indvendig for 1.3 eller forventer I et færdigt hus inkl. grund som til slut er løbet op i 1.3??

  • #2   21. dec 2012 Grunden har vi. Vi vil evt få lavet det udvendige og så lave alt indenfor selv mire om vi kan holde os til Max 1.3

  • Anders T
    Anders T Hjælpe-administrator
    Tilmeldt:
    jun 2008

    Følger: 5 Følgere: 12 Boliger: 2 Emner: 60 Svar: 1.116
    #3   21. dec 2012 Hej Jeanette


    Jeg forstår godt at I spørger da man altid er usikker inden projektstart. Men generelle spørgsmål som er så bredde som dette er der altid kun et svar til....

    alt kan lade sig gøre hvis man tænker sig om og vælger rigtigt fra A-Z....

    Det gør man sjældent selvom man prøver smiley Det bedste I kan gøre er derfor at gå igang med at lave en projektplan for ALT hvad der skal købes (start med hullet i jorden til fundament) og når I har listen besøger I 2-4 selskaber med erfaringer i dette og beder om deres pris på at lave det.....derved får I også nogle indspil til hvad I skal gøre og hvad alting koster.

    Det er muligt at bygge et hus til 1 mio. men om det er muligt at bygge et hus til 1 mio. med de ting I vil er ikke sikkert..... og så længe du ikke er MEGET specifik på hvad I vil er svarene ligeså bredde som spørgsmålet smiley

    Mvh. Anders


  • Dennis P
    Dennis P Tilmeldt:
    jul 2008

    Følger: 1 Emner: 24 Svar: 59
    #4   28. dec 2012 Nu ved jeg ikke om det I påtænker, er at få bygget et typehus på grunden.
    I så fald, skal i blot huske, at det sjældent er muligt at afvige fra de materialer og de planer der er med i tilbuddet på et sådan typehus.

    Vil derfor ikke mene at det er den rigtige løsning at benytte et typehus, hvis i selv ønsker at forestå den indvendige opbygning.

    Som Anders er inde på, så få lavet en detaljeret projektplan, hvor I skriver alle jeres ønsker op, samt priserne på disse. Når i så har regnet sammen, så læg 100-150 tusind oven i, da det altid bliver dyrere end forventet.

    Husk endvidere at det også koster penge at nedrive det gamle hus, samt at få bort skaffet materialerne fra dette. - Bare lige så I husker at medregne dette også.


Kommentér på:
nyt hus

Annonce