{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Uvildig køberrådgivning

Kr. 9.000
18 visninger | Oprettet:      Uvildig køberrådgivning — 9000 kr
- få overblik over din økonomi og dine muligheder
Når du investerer i en ejerbolig, starter et nyt kapitel i dit liv. Også i forhold til din økonomi. Uanset hvilken bank eller realkreditinstitut du har, får du med vores uvildige køberrådgivning en uafhængig og erfaren rådgiver ved din side.
Vores rådgivere hjælper dig med forhandling af gebyrer og rente med pengeinstitutter og realkredit. Når du har godkendelsen i banken på plads, er næste skridt i processen forhandling af renten og de øvrige vilkår. Forhandling medfører ofte en rentenedsættelse i forhold til bankens første udspil, og som en sidegevinst en mulighed for rabatter på gebyrer.

Hos vores rådgivere tilbydes dig sparring og anbefalinger vedrørende valg af låntype og dine lånemuligheder. Når din kommende bolig skal finansieres, er der mange valgmuligheder. På baggrund af din husstands nuværende økonomi og fremtidsplaner, får du en helhedsvurdering og en anbefaling til den bedst egnede finansiering. Vores uvildige eksperter vurderer ud fra det størst mulige værdipotentiale, lavest mulige omkostninger, indfrielsesvilkår samt den ønskede fleksibilitet, holdt i mod risikoprofilen.

Vores rådgivere hjælper dig med udarbejdelse af budget før og efter køb. Når du går fra en bolig til en anden, vil økonomien ofte se markant anderledes ud. Derfor gør vores rådgivere meget ud af at give dig overblikket over de økonomiske konsekvenser, det vil have for din økonomi.
Herunder kommer vi ind på rådgivning om pensionsordninger. For køber du en bolig sammen med en partner, er det vigtigt, at I forsikrer både jer selv og hinanden i tilfælde af sygdom eller død. Vi taler forholdene igennem med dig og giver vores vurdering af, om du er godt nok sikret eller om du har brug for yderligere dækning.

Som et sidste punkt tilbydes du en gennemgang af de tilbud, du har modtaget af banken. Der kan være stor forskel på de forskellige banker og realkreditinstitutter – både i forhold til produkter og til, hvordan du bliver behandlet som kunde. Derfor bør det vurderes hvilken bank, der bedst passer til dine ønsker. Vores rådgivere sikrer dig, at bankens tilbud er det mest optimale for dig.

Fast pris for vores uvildige finansielle køberrådgivning er 9.000 kr. inklusiv moms.  

Hvis du vil læse mere så kig forbi https://huskoebet.dk/

Kontakt


Vis telefonnummer
8000 Aarhus C (Østjylland)
Betaling
- Bankoverførsel
peter V
Mand | 38 år | Oprettet: 8. nov


Kommentér på:
Uvildig køberrådgivning
x