{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
9.660 visninger | Oprettet:

Nina J
Nina J
Tilmeldt:
20. jun 2011
Følger: 1 Emner: 1 Svar: 3

Ombygning til 2 etagers lejlighed {{forumTopicSubject}}

Jeg får sandsynligvis mulighed for at udvide min andelslejlighed på 4. sal til en 2 etagers lejlighed ved at inddrage tørreloftet lige over min lejlighed.

Er der nogen, der kan anbefale et godt byggefirma (med både ingeniører og arkitekter), der har erfaring med denne type ombygning, som kan give mig et tilbud?

Og er der nogen, der har en idé om, hvad sådan noget koster?

På forhånd tak.


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Ombygning til 2 etagers lejlighed
  • #1   20. jun 2011 Hvor I landet befinder du dig?

  • Troels B
    Troels B Tilmeldt:
    maj 2010

    Følger: 1 Emner: 5 Svar: 71
    #2   20. jun 2011 det vil jeg ikke mene du skal bruge en arkitekt eller ingeniør til. ring til din lokale tømrer og han skal nok komme med en masse ideer og pris. hvor i landet befinder du dig? hvor stor er loftrummet? skal det være helt nyt med dampspærre isolering ovs.? - eller er der det i forvejen? vinduer? skal der være toilet deroppe? meget spiller ind. så du må hellere komme med noget mere info!

  • #3   21. jun 2011 Kik med her.
    Dette klip er fra 2007 en udsendelse som hed hjem bedre hjem.
    Hvor en famillie fik lavet det du netop drømmer om.

    http://www.bolius.dk/xtra/tv-bolius/artikel/fra-toerreloft-til-penthouse-med-tagterrasse/


  • #4   21. jun 2011 PS. Der blive nævnt priser og så får man at se hvad der kan gå galt undervejs.

    Det var nogle rigtig gode programmer,


  • Nina J
    Nina J Tilmeldt:
    jun 2011

    Følger: 1 Emner: 1 Svar: 3
    #5   21. jun 2011 Fedt, tak for linket Anne.

    Lidt yderligere info: lejligheden er ca. 55 kvm2 og ligger på Nørrebro. Tørreloftet er ca. 30 kvm. med skrå-lofter. Der er pt. ingen isolering og kun et lille skråvindue direkte i taget. Jeg forestiller mig, at der kun skal være et rum og så en dejlig altan. Og ja, så skal der selvfølgelig også være en trappe.

    Vh Nina


  • #6   21. jun 2011 Hej Nina.
    Sad lige og genså udsendelsen, og det er jo hvad familien får, en ekstra stue med udgang til terrasse.


  • #7   21. jun 2011 Nina J - hold da op, et lækkert tiltag. Men det bliver da en dyr "oplevelse" og et stort projekt. Spændende :o)

    TroelsB - jo det skal man bruge ingeniør til, for man kan ikke bare ændre i tagkonstruktionen, uden det kan få indflydelse på tagets bæreevne....


  • Troels B
    Troels B Tilmeldt:
    maj 2010

    Følger: 1 Emner: 5 Svar: 71
    #8   21. jun 2011 Smydi - synes ikke jeg kan se nogle steder, der bliver nævnt at der skal ændres på tagkonstruktionen. så skulle det være pga den senere hen nævnte altan.

  • #10   21. jun 2011 Troels B - nej det står ikke direkte nævnt, men det står nævnt at der er tale om et tørreloft, og så <i>kan</i> det jo være at der skal laves vinduer og eller noget andet, som gør at det bliver nødvendigt at ændre.... Ihvertfald vil det være dumt ikke at have både arkitekt og ingeniør med ind over.....

  • Troels B
    Troels B Tilmeldt:
    maj 2010

    Følger: 1 Emner: 5 Svar: 71
    #11   22. jun 2011 smydi - Min fejl! tænkte ikke så langt smiley men hvis det var mit loftrum havde jeg "sparet" de penge, da der skal et tømrer firma indover, hvor jeg mener at de nok skal finde den bedste løsning. og som Bjarke skriver skal det også være godkendt til beboelse, laves ny bbr, hvilket der nok skal en tegning til!

  • Nina J
    Nina J Tilmeldt:
    jun 2011

    Følger: 1 Emner: 1 Svar: 3
    #12   22. jun 2011 Tak for de gode indlæg. Der skal både laves vindue og altan, så det lugter lidt af et firma, der både har arkitekter og ingeniører. Er der nogen, der kan anbefale sådan et?

  • #13   22. jun 2011 Troels B - det er jo en smagssag, hvor man vælger spare på et byggeri. Jeg ville nu alligevel lade fornuften råde, hvis det var mig og ikke spare på ing. i sådan en byggesag som den der her er tale om. Man har før set, at uddannede tømrere ikke helt har haft styr på det skulle, og byggesager er endt fatalt, og det på trods af de har lavet tegninger osv.

    Nina J - ret henvendelse til en arkitekt og spørg - de har som regel en (eller flere) rådg. ing. de samarbejder med. Som regel skal arkitekten jo tegne en konkret forslag, før ing. kan regne på det :o)


  • #14   22. jun 2011 Nina J - Jeg googlede lige "rådgivende ingeniører og arkitekter" og første link var dette, som åbenbart er specialister i taglejligheder ;o)

    http://www.rios.dk/


  • #15   22. jun 2011 Uddrag fra deres hjemmeside:
    <i<RIOS Ingeniører & Arkitekter udvikler, tegner og bygger nye taglejligheder i Københavns indre by samt de omliggende kvarterer. Vi rådgiver foreninger og erhvervskunder om alle arkitektoniske og ingeniørmæssige aspekter omkring frasalg af loftrum og etablering af nye taglejligheder.

    Vi er p.t. i gang med etablering og projektering af taglejligheder på Hobrogade 3 Kbh. Ø, Ravnsborggade 8 Kbh. N (udvidelse), Valdemarsgade 72 Kbh. V, Frederikssundsvej 68 Kbh. NV. og Harsdorffsvej 10, Frb. (udvidelse), Viborggade 4, Kbh Ø.

    Endvidere har vi indenfor kortere tidsforløb afsluttet etablering af taglejligheder og renovering på Toftegårds Allé 15, Valby, Randersgade 31-33, Kbh. Ø, Nygårdsvej 7, Kbh. Ø og Hotel Isefjord, Frederikssund.

    </i>


  • Nina J
    Nina J Tilmeldt:
    jun 2011

    Følger: 1 Emner: 1 Svar: 3
    #16   22. jun 2011 Hurra - det lyder som de helt rigtige. Tak smiley

  • #17   22. jun 2011 google er din ven - se her hvordan jeg gjorde.....

    http://lmgtfy.com/?q=r%C3%A5dgivende+ingeni%C3%B8rer+og+arkitekter

    det er ment som en joke :o))))



Kommentér på:
Ombygning til 2 etagers lejlighed

Annonce