{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.956 visninger | Oprettet:

Robinhus mægler, sælg selv? {{forumTopicSubject}}

Vi overvejer meget sælge vores lejlighed og købe hus!
Vi har en dejlig ejerlejlighed, og har ikke behov for at få solgt lejligheden hurtigt.
Vi tænker på at gøre dette her salg lidt anderledes og vælge robinhus der ikke er så kendt, men bruges deres gør det selv salg's tilbud til 3000 kr. så selv lave salgsopstillingen, og det hele!

Men vi vil gerne hører fra folk der enten har købt af en robinhus gør det selv, eller selv har solgt på denne måde. Hvad var godt eller skidt??


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Robinhus mægler, sælg selv?
  • #1   21. jun 2010 Da vi kiggede på hus var vi ude hos to forskellige, der selv fremviste (Robinhus) deres hus.
    Vi syntes ikke, at det var særlig fedt, for i et hus er der rigtig meget, som man kan kritisere og tale grimt om, og det er man jo også nødt til at gøre, mens man er dér. Desuden føler man, at man kan spørge mægler om lidt flere ting end vedkommende, der har boet i huset i 30 år og elsker det af hele hjertet.
    Vi syntes, det var akavet, at stå sammen med sælger og at vi ikke erigtig kunne åbne og løfte og pille, de steder, som vi havde brug for som potentielle købere. Og så var der alt for meget smalltalk og fremvisningen kom til at handle om minder og ih-og-åh og ikke så meget om husets stand og værdi.

    Jeg ved der er en stor prisforskel, og det er selvfølgelig værd at tænke over, men vi som huskiggere syntes ikke, det var fedt.


  • #2   21. jun 2010 Jeg ville nok aldrig selv vælge at fremvise huset, det er simpelthen for tæt og forkert..

    Da vi købre hus var det ecd der fremviste og vi havde alt salgs kontakt med, vi ringede dog til sælger for at høre om nogle mål i huset ang møbler og de inviterede os på kaffe og det var hyggeligt men man begyndte helt at få ondt af barnet der skulle forlade sit hus og mindre osv.. så det var lidt svært..
    Men vi talte faktisk med dem i et helt år efter stadig..

    Men nej jeg ville ikke ud og se på hus ved nogle der selv fremviste, det ville være akavet



  • #3   22. jun 2010 Kan kun give de andre ret. Vi var ude og se på et hus hvor sælger var hjemme.. Det var så med Home, men stadig en underlig oplevelse.. Vi kunne slet ikke gå ordentlig til værks og kikke efter fejl og mangler

Kommentér på:
Robinhus mægler, sælg selv?

Annonce