{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
2.533 visninger | Oprettet:

at få solgt huset {{forumTopicSubject}}

Hej, vi står og vil flytte til et andet gård, som koster knapt to milioner, vi har fået det 90000 ned i pris, dog afhængigt af, om vi får solgt vores noget billigere hus. Vores koster 900000, dog har vi haft meget få fremvisninger (2 stk) og har haft det til salg i tre måneder. Vi vil jo meget gerne have, at det andet ikke bliver solgt før vores. Så er det bare, hvordan vi får solgt vores og helst får lidt ud af det også.
Vi kan flytte ejendomsmægler, som bliver 35000 billigere mod at vi selv viser frem og måske sætte det 60000 ned i samme overbæring
Vi kan bede nuværende ejendomsmægler spørge gårdejer om yderligere at sætte det 50000 ned og så går vi selv 100000 ned i pris for forhåbentlig at få det solgt. Hun vil meget gerne sælge ligesom os og det har været til salg i 7 måneder.
At vi slår koldt vand i blodet og lader det stå til salg som det gør nu
Har I andre forslag, så er de meget velkomne
Kommentarer på:  at få solgt huset
 • #1   11. sep 2017 I ganske få tilfælde møder man købere som er faldet pladask for ens hus og hvis primære parameter ikke er pris. I de tilfælde kan man være heldig at sælge sit hus til udbudt pris uden forhandling.
  Men i langt de fleste tilfælde er prisen den primære parameter. Ergo er jeres bedste bud på at få solgt jeres nuværende hus at I sætter en pris som sikrer jer et salg. Og ja, det betyder ofte at man må sælge billigere for at være sikker på ikke at stå med 2 huslejer i længere tid. Så prisen er nok jeres bedste chance


 • Casper S
  Casper S Tilmeldt:
  feb 2018

  Følger: 1 Svar: 4
  #2   20. feb 2018 Hvad med nye billeder (til foråret)?
  Har i lagt plantegning op?
  Er huset på både Boliga og Boligsiden?
  - Prøv at smide annoncen op her, så kan det være du kan få lidt input til forbedringer.


Kommentér på:
at få solgt huset